25 °C Budapest

Korda után Kardával bővült a celebnyugdíjasok listája

2010. augusztus 24. 05:20

Mint arról már korábban is beszámoltunk, egyre több magyar híresség gazdagítja a kisnyugdíjasok táborát. Akad köztük olyan, aki már több mint fél évszázada nem engedi el a mikrofont, és akad olyan is, aki még a kétezres években is próbálkozott a visszatéréssel. Sokan arról panaszkodnak, hogy évtizedes munkásságuk után alig 30-50 ezer forint a havi ellátásuk, ezúttal Karda Beáta árulta el, hogy mekkora nyugdíjat folyósítanak neki.


Forrás: kardabea.hu

A nyugdíjas korú hírességek előtt nemigen marad választás, ha a pihenéssel eltöltött és a haknizással teli ezüstévek között kell választaniuk.

A jellemzően magas életszínvonal fenntartása a jelképes nyugdíjakból nem lehetséges, így maradnak a fellépések a sokadik iksz után is.

Tízezrével utasítják el a nyugdíjkérelmeket! Íme a számok

Karda Beáta a jövő hónapban tölti a 60-at, a havi nyugdíja a saját bevallása szerint 32 895 forint. A művésznő éppen ezért a mai napig vállal fellépéseket legyen szó színpadi rendezvényekről, vagy akár születésnapi bulikról.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A művésznő egy - a Magellánnak adott - interjúban elmondta, hogy ezekkel a fellépésekkel nem keres csillagászati összegeket, hanem az így megkeresett pénzzel egészíti ki a nevetségesen alacsony nyugdíját. Az énekesnő a mai napig több lábon áll, a nyugdíjas éveiben hetente akár több fellépést is elvállal.

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.07.21 15:24
Értékhelyesbítés elszámolása A saját tőke rendezésének ez a módja akkor jöhet szóba, ha a vállalkoz...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
hrdoktor  |  2021.07.19 06:57
A körömgomba nem múlik el magától, mindenképpen kezelni kell a felnőtt lakosság 20-40 százalékát éri...
hrbonbon  |  2021.07.15 11:46
Elmúlt héten zajlott az AIMS International EMEA régiójának online konferenciája. Az AIMS független H...
vezetoi-coaching  |  2021.07.11 01:50
Érdekes kiragadott kinyomtatott könyvekre vonatkozó statisztikai adatok… Egy könyves csoportban idé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 26. hétfő
Anna, Anikó
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35