20 °C Budapest

Nyári táborok: hetente akár 65 ezerért

2010. július 19. 10:02

Idén nyáron naponta 3500-8500 forint közötti összeget kell fizetniük a bentlakásos gyerektáborokért a szülőknek. A legolcsóbbak a napközis táborok, míg a nyelvi programok a drágábbak közé tartoznak - mondta az InfoRádiónak Elek Ányos, a Táboroztatók Országos Egyesületének szóvivője.

A hagyományos táborok mellett akár gokartozni, golfozni vagy szörfözni is küldhetik gyermeküket nyáron a szülők - persze ha megengedhetik maguknak. Naponta átlagosan 6500 forintba kerül a részvétel egy nyári táborban - mondta az InfoRádiónak a Táboroztatók Országos Egyesületének elnöke.

Elek Ányos szerint a napközis táborok a legolcsóbbak, míg a nyelv-, sport- és művészeti programok a drágábbak közé tartoznak. Van szörf- és vitorlástábor, ahol egy hét 65 ezer forintba kerül.

A szervezők érzik, hogy kevesebb szülő tudja táborba küldeni gyermekét idén, ám a szokásos rendezvényeket megtartják a táboroztatók - emelte ki Elek Ányos.

Az ottalvós táborok közül azok számítanak a legnépszerűbbnek, ahol a gyerekek élményt vagy minőségi oktatást kapnak - közölte az elnök. A programok köre rendkívül széles és országszerte lehet táborokat találni a gyermekeket számára.

Az egyik legérdekesebbnek a főzőtábor ígérkezik, amit a KukTanoda szervez. A gyermekek profi séfek irányításával ismerkednek meg más nemzetek konyhájával, étkezési szokásaikkal. Mindez 40 ezer forintba kerül egy hétre.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ennek közel háromszorosáért lehet topmodellt faragni a gyermekből Csillebércen. A táborban a divattörténettel és a modellszakmával ismertetik meg a résztvevőket, akik sminkelést és színészetet is tanulnak, valamint portfóliót készítenek számukra.

A Rábaközben, a Sobri Jóska betyártáborban az íjászattal és a vadászattal ismerkedhetnek meg a gyermekek, míg a Körösök völgyében horgásztábor várja a jelentkezőket a nyár folyamán.

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
laskainelli  |  2022.05.12 10:14
A pandémia két éve, majd az azt követő háborús helyzet jócskán megtépázta sok ember idegeit, úgyhogy...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 18. 16:33