18 °C Budapest

Beckham csodakarrier: "Ha kell 50 évesen is játszani fogok!"

Pénzcentrum
2009. március 27. 13:00

David Beckham nem gondol még a visszavonulásra, a válogatottságról való lemondásával kapcsolatos találgatásokhoz is csak annyit fűzött hozzá, hogy ha tehetné még akár 50 éves korában is játszana!

Az angol válogatott sokszoros csapatkapitánya reméli, hogy győzelemmel ünnepelheti 109. fellépését a nemzeti csapatban, Anglia holnap barátságos mérkőzésen Szlovákiát fogadja a Wembleyben. Beckham ezzel a mérkőzéssel megdöntheti Bobby Moore rekordját a mezőnyjátékosok között.

A májusban a 34. életévét betöltő Beckham elmondta: "Minden vágyam az angol válogatottal kijutni a következő labdarúgó világbajnokságra, meg sem fordul a fejemben a visszavonulás gondolata!"

Beckham - miután sokadvirágzását éli amióta visszatért a tengerentúlról és csatlakozott az AC Milan csapatához - most a legtöbb angol válogatottsággal (szám szerint 125-tel) rendelkező korábbi nagyszerű kapust, Peter Shiltont vette üldözőbe az örökranglistán. A sportoló tisztában van azzal, hogy a 125-ös csúcsot még akkor sem lesz könnyű megdönteni, ha minden vb-selejtezőn és vb-mérkőzésen pályára lép.

Beckham elmondta: "Tudom, hogy egyre több tehetséges fiatal kopogtat a válogatott kapuján, de ameddig játszom, mindig a maximumot akarom nyújtani! Biztosan eljön az a nap, amikor szögre kell akasztani a futballcipőt, de remélem, hogy erre minél később kerül majd sor. Ha tudnék akár 50 éves koromban is játszanék, de természetesen minden sportoló érzi, hogy hol van a teljesítőképességének a határa. Mindig elkötelezett voltam a csapataimmal szemben, számos alkalommal bizonyítottam ezt a válogatottban és jelenleg az AC Milanban is. Amíg a fizikumom engedi én mindig a nemzeti csapat rendelkezésére fogok állni, legyek akárhány éves is!"

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.09.18 21:50
Ally McBeal, 5. évad, 2 fiatal ügyvédnő beszélget szerelmi ügyekről. Jenny elmondja Ally-nek, hogy k...
legacykft  |  2021.09.17 19:37
Pezsgő, vidám, családias hangulatban telt a Legacy Alumni első összejövetele. Jó volt látni az izgat...
perfekt  |  2021.09.13 09:44
Vége a nyárnak, elkezdődött a tanév is. Túl vagyunk a nyári szabadságon és ismét elkezdődtek a dolgo...
hrdoktor  |  2021.09.13 06:28
Több százezer embert érint a pánikbetegség: mit tegyünk, ha pánikrohamunk van vagy akkor, ha a körny...
kovacstunde  |  2021.09.12 14:56
  Magyarországon többnyire még csak azzal találkozunk, hogy lakásokból irodákat alakítanak ki, de N...
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?