15 °C Budapest

Diplomás pornószínésznők: egyre több hölgyet csábít a szexipar

2009. március 23. 16:00

Egy nap alatt megkereshetik korábbi heti fizetésüket azok a hölgyek, akik feladva régi munkájukat, sztriptíztáncosnőnek állnak. Nem csak a táncolás, hanem a tematikus magazinokban és filmekben való szereplés is egyre több nőnek hoz szépen a konyhára.

A kalandos kedvű hölgyeket elsősorban a gyors pénzkereseti lehetőség és a rugalmas munkaidő vonzza az erotika iparába. Sok olyan is van köztük, aki felsőfokú végzettséggel rendelkezik, és korábban csak irodai munkát végzett.

Egy New York-i sztriptízbár vezetője elmondta: ha felad egy álláshirdetést, másnap már 80-100 nő jelentkezik rá -köztük sok olyan, aki igazán gyönyörű és elegáns.

Ugyanakkor a diploma nem feltétlenül jelenti azt, hogy táncosnőnek is beválik az illető. Nem könnyű ugyanis 12 centiméteres sarkú körömcipőben táncolni, sokan kezdetben annyira idegesek, hogy csak alkohollal tudják bátorítani magukat.

Az elmúlt hónapokban erősödött az a tendencia is, hogy a tandíjukat vagy diákhitelüket fizetni képtelen fiatal lányok a testükkel keresik meg a tanulmányaikhoz szükséges pénzt. Így egyre több egyetemista tűnik fel a magazinok oldalain vagy a pornófilmekben.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Pszichológusok arra figyelmeztetnek, hogy a meggondolatlanul a nightklubok vagy a pornófilmek világába átigazoló nők életét könnyen tönkreteheti ez a lépés. Egy producer szerint aki egyszer bekerül a felnőttfilmek világába, soha többé nem tud kiszállni onnan.

HR BLOGGER
perfekt  |  2024.05.15 14:09
Amikor az üzleti élet komplex világában a könyvelési ismeretek elsajátítása a cél, akkor a választot...
laskainelli  |  2024.05.13 10:28
Előfordul, hogy valaki nem látja tisztán, hogy benne maradjon-e a kapcsolatában, vagy inkább kilépje...
hrdoktor  |  2024.05.13 06:37
Valljuk be, szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy irodai munkavégzés közben vagy céges értekezletek...
coachco  |  2024.05.07 19:25
Szeretem a falvakat! Persze nem mindegyik idilli, vannak szomorú falvak is. [...] Bővebben!
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem