15 °C Budapest

Ingatlan alapot indít a Credit Suisse Asset Management

Pénzcentrum
2004. július 23. 08:41

A PSZÁF engedélyezte a Credit Suisse Ingatlan Alapokba Befektető Befektetési Alap befektetési jegyeinek forgalomba hozatala céljából készített tájékoztató és nyilvános ajánlattétel közzétételét.

A PSZÁF engedélyezte a Credit Suisse Ingatlan Alapokba Befektető Befektetési Alap mint nyíltvégű, nyilvános, befektetési alapba befektető alap befektetési jegyeinek forgalomba hozatala céljából készített nyilvános tájékoztató, rövidített tájékoztató és nyilvános ajánlattétel közzétételét.

A Felügyelet ezzel párhuzamosan jóváhagyta az alapkezelő és a HVB Bank Hungary Rt. között letétkezelés tárgyában kötött megállapodás hatálybalépését.

A CSAM hétfőn tart részletesebb tájékoztatót új alapjáról.

A jegyzés eredményességének megállapítását követően az alapkezelő köteles haladéktalanul intézkedni az alap nyilvántartásba vétele iránt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Amint az új konstrukció neve is mutatja, az Alapkezelő nem fog aktív menedzsmenetet végezni abban az értelemben, hogy saját maga válogat az ingatlanszerzési illetve fejlesztési lehetőségek közül, hanem már értékpapírként létező, más alapok jegyeit vásárolja majd. A hazai piacon már létezik ingatlan alapok alapja (pl. Budapest Ingatlan Alapok Alapja).

Az ingatlan alapok a tavalyi évben még jelentős tőkét vonzottak, ugyanakkor az idei évben a növekedés lelassult. Jelenleg a nyilvános ingatlan alapok össztőkéje 60 mrd Ft körül alakul, mely a teljes nyilvános befektetési alap vagyon kb. 7.5%-a.

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?