2020. augusztus 5. szerda Krisztina

Palkovics László: Jön a 0 százalékos felnőttképzési diákhitel


Az Operatív Törzs online sajtótájékoztatóján részt vett Dr. Palkovics László is. Az innovációs és technológiai miniszter többek között azt is bejelentette: kamatmentes diákhitelt nyújtanak majd azoknak, akik munkájuk elvesztéséből kifolyólag képeznék át magukat. 


0 százalékos kamatozású felnőttképzési diákhitel indul azoknak, akik át akarják képezni magukat - jelentette be Palkovics László. Nem csak a felnőtteket támogatják, akik átképeznék magukat, munkájuk elvesztéséből kifolyóan. Mivel sok diák szintén elveszítette megélhetési forrását, az egyetemi hallgatók egyszeri 500 ezer forintos, 0 százalékos hitelt kaphatnak, ezt a Diákhitel Központnál fogják tudni igényelni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS