2019. június 26. szerda János, Pál

Ön ismeri a növekedéshez vezető utat? Mi igen! (x)

  • 2019. március 26. kedd 11:45

Ez év elejétől a Raiffeisen Banknál is elérhető az új, MNB által refinanszírozott beruházási hitel, közismertebb nevén az NHP FIX. Jakab Ákossal, a Raiffeisen Bank Vállalati és Befektetési Banki Üzletágának ügyvezető igazgatójával az igénylés folyamatáról és a KKV szektor aktuális finanszírozási lehetőségeiről beszélgettünk.

Mikor érdemes egy KKV-nak az NHP FIX-et választania?

A Raiffeisen Banknál KKV ügyfeleinknek olyan megoldásokat kínálunk, amelyek a növekedést segítik elő. Az NHP FIX azoknak a vállalkozásoknak ideális, ahol fix, kiszámítható, alacsony kamatozású hitelt keresnek a beruházásokhoz. Az eszközpark bővítéséhez, új, vagy használt tárgyi eszközök beszerzéséhez is felhasználható az ajánlat. De igénybe vehető akkor is a konstrukció, ha a cég a meglévő, bérelt vagy lízingelt eszközének finanszírozását alakítaná át, magát az eszközt korszerűsítené, vagy annak kapacitását bővítené. Az NHP FIX-et belföldi székhelyű KKV-k, mikro és egyéni vállalkozók, a jogszabályban meghatározott kritériumoknak megfelelő őstermelők és családi gazdálkodók igényelhetik. Maximum 2.5%-os kamatszinttel lehet a teljes futamidő alatt kalkulálni, a visszafizetés pedig tervezhető, havonta vagy negyedévente történhet. A futamidő igen rugalmas, 3 és 10 év között váltakozhat.

Hogyan tudják segíteni a KKV-kat ebben a döntésben? Miért Önöket érdemes választani?

Mi nem csak az adminisztrációt végezzük el, a puszta hiteligénylésen és folyósításon túl is lényegesen többet nyújtunk. Szakértő referenseink nemcsak egyszerű ügyintézők, hanem tanácsadóként és partnerként is segítik a KKV-k munkáját, az ügyféllel közösen gondolkodva alakítják ki a legelőnyösebb megoldást. Ezt persze könnyű mondani, ám mögöttünk áll a Raiffeisen Bank több, mint 30 éves hazai tapasztalata, nemzetközi háttere együtt a teljes körű szolgáltatás- és termékportfolióval, valamint országos fiók és tanácsadói hálózatunk.

Milyen szempontok alapján dől el a felvethető hitelösszeg nagysága?

Fontos, hogy olyan hitelösszeget állapítsunk meg ügyfeleinkkel közösen, amely hosszú távon is segíti a növekedést. Első körben mindig felmérjük az adott cég pénzügyi helyzetét, és ehhez ajánlunk megoldásokat. Termékeinket is ügyfeleink igényeihez igazítjuk. Jó példa erre az NHP FIX, amely nálunk lízing konstrukcióban is elérhető, így a termékelőnyök igénybevétele mellett a fedezet is könnyebben megoldható.

Hogyan látja a vállalkozói szektor aktuális igényeit, mennyire követi ezt a Raiffeisen kínálata?

Az MNB által támogatott beruházási hitelek mellett számos, nagyon népszerű finanszírozási ajánlatunk is van. Univerzális bankként szinte minden, Magyarországon alkalmazott megoldással az ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni, legyen az területalapú támogatás, lízing vagy faktoring. Népszerűek számlavezetési ajánlataink is, tanácsadó kollégáink nagyon kedvező, a vállalkozás méretéhez igazodó, testreszabott számlacsomagokat kínálnak, akár korlátlan ideig ingyenes számlavezetéssel, vagy éppen kedvezményes átutalások lehetőségével. 

A tájékoztatás nem teljes körű. A hitelbírálat jogát fenntartjuk. Részletek: raiffeisen.hu/vallalkozas

(x)

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ezt kevés magyar tudja: így lehet pofátlanul olcsó a luxusnyaralás
Görögországban, Spanyolországban, Mallorcán, Ibizán még bőven lehet nyaralni akár október közepéig.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.27-07.03
Országos

Aldi

06.27-07.03
Országos

Auchan

06.27-07.03
Országos

Lidl

06.27-07.03
Országos

Spar

06.26-07.03
Országos

Tesco

06.20-06.26
Országos

Auchan

06.20-06.26
Országos

Aldi

06.20-06.26
Országos

  Ajánlatunk