2 °C Budapest

Borús napok jönnek: esőfelhők burkolják sötétségbe az országot jövő héten

MTI
2019. november 10. 19:01

A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Így valószínűleg karácsonykor nem fog esni, ha hihetünk a népi jóslatnak: Márton napján, ha a lúd jégen jár, akkor karácsonykor vízben poroszkál.

Ezen a héten kedden lesz Márton nap, viszont jég és fagyok egyelőre nem várhatók. Az idő változatlanul változékony marad. Nézzük, mi várható!

Hétfőn délelőtt a ködfoltok feloszlanak, és általában több órára kisüt a nap. Északkeleten délelőtt még előfordulhat helyenként gyenge eső, szitálás. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 8-14 fokig melegszik a levegő.

Kedden egyre többfelé várható eső, zápor. Kelet felé haladva csökken a csapadék valószínűsége. A minimumhőmérséklet 1-7, a maximumhőmérséklet 8-18 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő.

Szerdán csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható eső, zápor. Az Alföldön erős, a Dunántúlon viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-12, a legmagasabb 9-20 fok között alakul, keleten lesz enyhébb idő.

Csütörtökön szórványosan alakul ki eső, zápor. A leghidegebb órákban 2-10 fok lesz. Napközben 8-18 fokig melegszik a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Péntekre virradóra a pára, köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem valószínű, de szitálás előfordulhat. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-9, a legmagasabb hőmérséklet 12-17 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem valószínű. Szombaton viszont nagy területen, vasárnap helyenként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mindkét nap 4-10, a maximumhőmérséklet 12-19 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm