2 °C Budapest

Ennyiért gályáznak az egyszerű melósok a hazai autóipari óriásnál

2018. március 7. 11:54

Újabb résszel jelentkezik a Pénzcentrum sorozata, amelynek keretein belül Google keresési javaslatokat válaszolunk meg. Ezúttal azokat az ajánlatokat vettük górcső alá, melyeket a keresőmotor akkor dob fel, ha azt írjuk be, hogy "mennyit lehet keresni".

Amikor elkezdünk keresőszavakat begépelni a Google keresőjébe, a keresőmotor már megpróbálja kitalálni, hogy mire is akarunk majd rákeresni. Saját keresési történetünk, mások korábbi keresései és a már begépelt szavak alapján keresési javaslatokat mutat nekünk a cég, amik a keresőmező alatt jelennek meg.

A pénzügyi jellegű keresési töredékekre feldobott keresési javaslatokat rendszeresen megválaszoljuk a Pénzcentrumon, hogy neked már keresni se kelljen, ezeket a cikkeinket ide kattintva találod meg. Most a "mennyit lehet keresni" összetétel volt soron.

forrás: Google

Nézzük tehát, mivel, mennyit lehet szakítani.

"mennyit lehet keresni műkörmösként"

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat hivatalos adatai szerint a manikűrösök, pedikűrösök (idetartoznak a műkörmösök is) bruttó keresete 2016-ban 138 171 forint volt, ugyanakkor két szempont is felmerül, amelyek miatt kétséges, hogy mennyire tükrözi ez az adat a valós helyzetet. Egy felől viszonylag ritka, hogy ilyen típusú szolgáltatásnál számlát kapjunk, ennek megfelelően a pénz egy része meg sem jelenik a hivatalos kimutatásokban, másrészt pedig sokan végzik ezt a tevékenységet vállalkozóként, amely adatok itt nem jelennek meg.

"mennyit lehet keresni tengizben"

Először is nézzük meg, hogy hol is van Tengíz.

Tengíz Kazakhsztánban van és azért lehet ez a Google keresési javaslatai között ilyen előkelő helyen, mert magyar-szovjet államközi szerződések értelmében még a nyolcvanas években jelentős magyar fejlesztés valósult meg a környéken, ami egyébként egy nagy olajmező. Magyarok ezrei azóta is előszeretettel dolgoznak a környék cégeiben. A Magyar Narancs 2012-es cikke hoz egy példát egy cégre, ahol a fizikai melósok 2200-2800 dollárt (mai árfolyamon 550 - 700 ezer forint), a mérnököknek pedig 2800-4000 dollárt (700 ezer - 1 millió forint) keresnek. Az adó 10 százalék, repjegyre, szállásra, étkezésre pedig nem kell költeni, ezeket mind a munkáltatók szokták állni.

"mennyit lehet keresni az aldiban"

Vagyonokat, akár havi bruttó 800 ezer fölött is. Ebben a cikkünkben olvashatsz erről bővebben.

"mennyit lehet keresni a bárdinál"

A Bárdi Autó Zrt. az egyik legnagyobb autóalkatrész-kereskedő hazánkban. A 2016. évi beszámolójuk szerint a vezetőket nem számolva 528 teljes állású alkalmazottjuk volt, akiknek a keresete összesen 1 891 876 000 forintot tett ki. Ebből tehát nem nehéz kiszámolni, hogy az átlagkereset ebben a körben bruttó 298 591 forint volt. A beszámolóban feltüntetett három vezető ennél jelentősen jobban keresett, az ő éves bruttójuk összesen 24 247 000 forint volt, ami havi szinten fejenként bruttó 673 527 forintnak felel meg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

"mennyit lehet keresni a pennyben"

A Napi.hu 2016-os riportja szerint raktárosként, betanított munkásként átlagosan nettó 200-250 ezer forintot lehet keresni, ha valaki minden munkanapon ledolgoz 12 órát. Későbbi sajtóinformációk szerint azóta volt már béremelés a Penny Marketben.

"mennyit lehet keresni Ausztriában"

Az osztrák kereseti lehetőségekkel sokat foglalkoztunk, szobalányként 1100 eurót, a Ldil-ben kezdőként 540-590 ezer forintot, síközpontokban felszolgálóként 1100 eurót, de sok orvos és nővér is nyugati szomszédunkat választja a jobb megélhetés érdekében.

"mennyit lehet keresni tőzsdézéssel"

Az attól függ, hogy milyen kockázatokat vállalsz be. Ami a legfontosabb, hogy csak olyan papírokba vagy pénzügyi eszközökbe szállj be, amiket értesz is, továbbá, hogy csak annyi pénzt kockáztass, amire nem lesz a közeli jövőben szükséged. Ez ugyanis lehetőséged ad arra, hogyha csökken a papírjaid ára, akkor kivárd, hogy újra nyerőben legyél.

"mennyit lehet keresni a lidlben"

2018. januári hirdetések alapján bruttó 209 és 242 ezer forint közötti bérezésű állások voltak elérhetők. Erre jön még rá utalvány is, mutatjuk, mi volt a helyzet a Blokkk.com gyűjtése alapján.

"mennyit lehet keresni a telekomnál"

A Telekom egy óriási multi, erre az általános kérdésre most mellőzzük a választ, nyilván rendkívül sok mindentől függ, főleg a betöltendő munkakörtől és a tapasztalattól. Mindenesetre azt fontos megjegyezni, hogy a multinacionális cégek jellemzően jobban fizetnek, mint a magyar kkv-k.

"mennyit lehet keresni az instagramon"

Az Instagramon a legtöbbet természetesen a tulajdonos, a Facebook tudja keresni, de ezen a linken elérhető egy kalkulátor, amely alapján megnézheted, hogy a te profiloddal mennyit tudnál keresni posztonként. Utána már csak olyan szervezeteket kell találni, akik nálad hirdetnének. A magyar sztárok profiljait beírogatva arra jutottunk, hogy egy-egy bejegyzést néhány tíz vagy néhány százezer forintért is eladhatnak. Fontos változó természetesen a követők száma illetve, hogy egy-egy bejegyzésüket hányan kommetlik vagy like-olják.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem