20 °C Budapest
Hivatalos: másnak tartoznak mostantól az Erste bedőlt lakáshitelesei

Hivatalos: másnak tartoznak mostantól az Erste bedőlt lakáshitelesei

2016. november 20. 09:36

November 10-én lezárult az Erste Bank lakossági nem teljesítő jelzáloghitel-állományának egy részét tartalmazó portfólió értékesítési eljárása. A tranzakció zárására azután került sor, hogy a tenderen nyertes Intrum Justitia megfizette a több mint 19 milliárd forintos vételárat, az Erste Bank pedig átadta az adatokat.

Az Erste Bank tendert írt ki a lakossági nem teljesítő jelzáloghitel-állomány egy részének értékesítésére, a pályázatot az Intrum Justitia nyerte, több mint 19 milliárd forintos (körülbelül 62 millió eurós) ajánlatával. A tranzakció lezárására, a portfólió tényleges átruházásra november 10-én került sor, miután az Intrum Justitia megfizette a vételárat.

Munkatársaink nap mint nap azon dolgoznak, hogy az ügyfelekkel együttműködve segítsék azok megromlott pénzügyi helyzetének rendezését, fennálló tartozásuk törlesztését. Minden támogatást megadunk az arra nyitott ügyfelek részére, hogy stabilizálják anyagi helyzetüket. Ügyfeleinkre minden esetben partnerként tekintünk, hiszen tudjuk, hogy csak közösen vehetjük az akadályokat. Minden adós helyzetét egyedileg megvizsgáljuk, annak függvényében keressük a mindkét fél számára megfelelő megoldást - modta Felfalusi Péter, a követeléskezelő vezérigazgatója.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 14. hétfő
Vazul
24. hét
Június 14.
Húsmentes világnap
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 13. 16:08