6 °C Budapest

Devizahitel: 5 millióra számít bankjától a legendás énekes

Pénzcentrum
2014. július 7. 18:01

Pataky Attila milliókat vár vissza a bankjától. Az Edda frontembere nagyon örül a devizahitelesek megsegítését célzó első törvénynek, és kíváncsi a továbbiakra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az énekes negyvenötmillió forint hitelt vett fel svájci frankban öt évvel ezelőtt. Egy barátja kisegítette nyolcmillió forinttal, így át tudta váltani forintra a hitelt, de még így is 28 millió körüli összeggel tartozik. Jelenleg perli a bankját, mert véleménye szerint banki bűnözés áldozata lett - írja a Blikk.Kattints! Ennyi pénz jár a devizahiteleseknek

Kiszámoltam, nagyjából 5 millió forint jár most nekem vissza. Nagyon örülök, hogy végre ilyen magas szinten elindult valami. Az alagút végén elkezdett látszani a fény, menjünk végig rajta - mondta el a lapnak Pataky.

Kattints! A felvett autóhitelek egyharmada visszajárhat

Pénzcentrum vélemény
A felvett hitel mérete jóval meghaladja az átlagos devizahitel méretét, ezért reális, hogy ötmillió forint körüli összeg járjon a zenésznek. Mivel Pataky az öt éves elévülési határon belül zárta le a hitelét, ezért a pénteken megszavazott törvény értelmében is jár neki vissza pénz.

A per részletei nem ismertek és mivel minden szerződés egyedi, így lehetséges, hogy olyan jogcímen is pénzt kap a zenész, amit a most megszavazott törvény nem tartalmaz.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?