Erre költi millióit Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese

Pénzcentrum
2011. december 25. 14:03

Nem csak magára, hanem családjára, barátaira is költ 12 milliós nyereményéből Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese. A 30 éves énekes hitelét is rendezi a díjból.

"A verseny alatt soha nem gondoltam a pénznyereményre, soha nem ez motivált. Csak azután fogtam fel, hogy mekkora összeget is nyertem, amikor a fiúk szóltak nekem, hogy "Tibi, milliomos lettél!" - nyilatkozta 12 millió forintos nyereményéről Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese a Blikknek.

Az újdonsült sztár nem saját magára akarja fordítani az egész nyereményt, hanem nagy részét szétosztja azok között, akik közel állnak hozzá. Mint mondta, a pénzből a család és a barátok is kapnak majd, de az is biztos, hogy egy részét a zenei karrierjére fordítja, és hitele rendezésére is sort kerít a hatalmas nyereményből.


A fenti videón Kocsis Tibor a győztes dalt énekli az X-Faktor döntőjében.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Végtörlesztés vagy árfolyamrögzítés, melyik a jobb?

A tartozás tetemes részének elengedését jelentő végtörlesztésnél kedvezőbb ajánlatot még elképzelni is nehéz. Ennek ellenére az új árfolyamrögzítés az lehet. A forinthitelek költségeinek emelkedésével egyre több devizahitelesnek éri meg kivárni az új mentőcsomagot. Már most is találni olyan devizakölcsönt, melyet jobb nem végtörleszteni. Forintosítás vagy árfolyamrögzítés, erre a kérdésre kerestük a választ cikkünkben: KATTINTS!

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16