Bővült az OTP villámgyors fizetést kínáló hálózata

Pénzcentrum
2010. augusztus 10. 15:32

Augusztus 22-éig a siófoki Coke Club területén is igényelhető Magyarország első érintés nélküli, feltöltős bankkártyája a Coke Club Maestro PayPass, melynek segítségével bankszámla és rendszeres kártyadíjak nélkül, gyorsan, kényelmesen, csupán a plasztik lap terminálhoz érintésével végezhetjük 5.000 forint alatti vásárlásainkat.

Az innovatív, rádió frekvencián át kommunikáló bankkártya a Balaton-parti klubon belül minden bárban, kávézóban és elárusítóhelyen használható, de a fővárosi elfogadóhelyek száma is egyre bővül: a PayPass felhasználók Budapesten is számos elfogadóhelyen, többek között a CBA, a Burger King, a Vapiano, és a Coffee Heaven üzleteiben, illetve a Palace mozikban élvezhetik a szupergyors fizetés kényelmét. Természetesen a PayPass feltöltős kártya 5.000 forint feletti vásárlásnál hagyományos bankkártyaként, PIN kódos fizetésre, illetve valamennyi megszokott bankkártyás műveletre is használható.

A kártyát a Coke Club területén működő Maestro PayPass Ponton, valamint a siófoki OTP Bank fiókban lehet igényelni. Kibocsátási díja 490 forint, amelyhez a Coke Club vendégei egy 1.000 forint értékű italkupont kapnak ajándékba. A PayPass kártya feltölthető összege minimum 2.500, maximum 99.999 forint. A művelet egyszerűen elvégezhető egy másik bankkártya segítségével az OTP Bank ATM-jein keresztül, illetve a bank honlapján.

Az OTP Bank 2009 őszén vezette be első PayPass betéti bankkártyáját, a Multipont Maestro PayPass kártyát, amelyet jelenleg mintegy 14.000 kártyabirtokos használ. A PayPass-ról részletesebben a következő cikkben olvashatsz: Beújított az OTP: gyorsabban fizethetsz, mint valaha!

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 22:12
Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művés...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25