33 °C Budapest

Díjelengedési akciót indít a K&H Bank: részletek!

2010. március 1. 10:32

A K&H forint ingatlanfedezetű hitelei mellett ismét elérhető a K&H euró alapú lakáshitel és a K&H euró alapú ingatlanfedezetű személyi hitel. A bank mától április 30-ig díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteltermékeit.

A makrogazdasági környezet fokozatos javulása, a lakossági hitelezéssel kapcsolatos törvényi szabályozás szigorodása, valamint a szektorszintű önszabályozás hatására a K&H lakossági euró alapú hitelezésének felfüggesztéséről hozott korábbi döntését 2010. február 15-től feloldotta.

Ennek értelmében a banknál ismét elérhető a K&H euró alapú lakáshitel és a K&H euró alapú ingatlanfedezetű személyi hitel. Mindemellett a K&H várakozásai szerint rövid-középtávon a forint jegybanki kamatszint folyamatos csökkenésével a piaci feltételű forinthitelek is további teret nyernek.

A bank díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit mától április 30-ig. Többek között minden esetben elengedésre kerül a szerződéskötési díj 50%-a, 100%-a pedig akkor, ha az ügyfél rendelkezik, K&H zéró számlacsomaggal, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek otthon biztosítást köt, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja.

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de a deviza alapú hitelekhez hasonlóan alacsony törlesztőrészlet. A törlesztőrészlet a futamidő alatt akár csökkenhet is, amennyiben a jövőben a jegybanki alapkamat szint tovább csökken.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A K&H a hitelt kedvező kamattal nyújtja, mely a futamidő során később sem haladja meg 3,5 (a szabad felhasználású hitelek esetében pedig 4,5) százalékpontnál nagyobb mértékben a jegybanki alapkamatot.

A K&H a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hitelek esetén türelmi időt biztosít, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

Fix forint törlesztőrészlet euró alapon

Ebben a konstrukcióban a Bank évente (1 évre) fixálja a deviza alapú hitelek forintban kifejezett törlesztőrészletét. Az időszak alatt a forintban kiszámított havi törlesztőrészlet változatlan marad a periódus végéig (függetlenül a kamatok, illetve a devizaárfolyamok alakulásától) kivédve ezzel a rövid távú negatív árfolyam és kamatváltozások hatását.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. július 4. 06:26
“Miért nem megy napjainkban még feljebb az arany, ilyen inflációs környezetben?” Az aran...
Kiszámoló  |  2022. július 3. 16:37
Bő ötven éve nem zárt olyan rossz első félévet az S&P 500, mint idén, 20% feletti zuhanás lett a...
Összkép  |  2022. július 2. 18:20
Egy új nemzedék lép be a felnőtt világba, az 1995 és 2009 között született Z generáció. A jövő egyre...
MEDIA1  |  2022. július 2. 10:09
Mong Attila újságíró volt a Media1 legutóbbi podcast- és rádióműsorának vendége, akit Németországban...
5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 4. hétfő
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?