4 °C Budapest

Bődületes tömeg: kilométeres sorok a lapostévékért

2009. szeptember 11. 10:37

Ahogy a hajnali napfény első sugarai megvilágítják a Croydon-i Currys áruház parkolóját, már látszik, hogy ez a nap más lesz, mint a többi. És valóban: a parkoló már kora reggel tele van, a vásárlók pedig csak jönnek és jönnek...

Világszerte bevett dolog, hogy egy új áruház nyitásakor szédületes akciókat hirdetnek, így csalogatva vevők ezreit. Volt erre már példa Magyarországon is -például az Electro World 2002-es nyitásakor-, de úgy tűnik, az angolok is vevők az ilyesmire.

Fotó: dailymail.co.uk


Amikor csütörtök hajnali fél 6-kor megnyitott a London déli részén épült Croydon-i Currys elektronikai áruház, már több ezer vásárló várakozott a bejáratnál. Számuk pedig egyre csak gyarapodott a nap folyamán. Voltak, akik előző délután fél 3-kor érkeztek a bolthoz, és több mint 2 ezren töltötték az éjszakát a sorban állva.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Az akciós árak magukért beszéltek: egy 42 colos LCD TV 289 fontba (90 ezer forint) került, GPS-t pedig már 40 fontért (12 ezer forint) lehetett vásárolni.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Indesit márkájú mosógépet 115 fontért (36 ezer forint), XBox 360 játékkonzolt kevesebb mint 100 fontért (31 ezer forint), Compaq laptopokat pedig már 200 fontért (62 ezer forint) lehetett kapni.

 

Fotó: index.hu


Érdekes, hogy a hírek szerint az emberek nyugodtan kivárták a sorukat, nem tudni semmilyen atrocitásról. Összehasonlításként, a 2002-es Electro World- nyitáskor gyakorlatilag ostromállapot alakult ki az áruház környékén, mivel a több ezer, olcsó mosógépre és porszívóra vágyó vásárló gyakorlatilag megrohamozta a helyszínt.

 

Fotó: index.hu

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?