34 °C Budapest

Bődületes tömeg: kilométeres sorok a lapostévékért

2009. szeptember 11. 10:37

Ahogy a hajnali napfény első sugarai megvilágítják a Croydon-i Currys áruház parkolóját, már látszik, hogy ez a nap más lesz, mint a többi. És valóban: a parkoló már kora reggel tele van, a vásárlók pedig csak jönnek és jönnek...

Világszerte bevett dolog, hogy egy új áruház nyitásakor szédületes akciókat hirdetnek, így csalogatva vevők ezreit. Volt erre már példa Magyarországon is -például az Electro World 2002-es nyitásakor-, de úgy tűnik, az angolok is vevők az ilyesmire.

Fotó: dailymail.co.uk


Amikor csütörtök hajnali fél 6-kor megnyitott a London déli részén épült Croydon-i Currys elektronikai áruház, már több ezer vásárló várakozott a bejáratnál. Számuk pedig egyre csak gyarapodott a nap folyamán. Voltak, akik előző délután fél 3-kor érkeztek a bolthoz, és több mint 2 ezren töltötték az éjszakát a sorban állva.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Az akciós árak magukért beszéltek: egy 42 colos LCD TV 289 fontba (90 ezer forint) került, GPS-t pedig már 40 fontért (12 ezer forint) lehetett vásárolni.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Indesit márkájú mosógépet 115 fontért (36 ezer forint), XBox 360 játékkonzolt kevesebb mint 100 fontért (31 ezer forint), Compaq laptopokat pedig már 200 fontért (62 ezer forint) lehetett kapni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Fotó: index.hu


Érdekes, hogy a hírek szerint az emberek nyugodtan kivárták a sorukat, nem tudni semmilyen atrocitásról. Összehasonlításként, a 2002-es Electro World- nyitáskor gyakorlatilag ostromállapot alakult ki az áruház környékén, mivel a több ezer, olcsó mosógépre és porszívóra vágyó vásárló gyakorlatilag megrohamozta a helyszínt.

 

Fotó: index.hu

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem