11 °C Budapest

Április 30-ig tart az OTP folyószámlahitel akció!

Pénzcentrum
2009. március 9. 15:30

Akciót hirdetett az OTP Bank a Lakossági forint folyószámla- és a Tempó számlacsomaggal rendelkező ügyfelei részére. Aki még nem rendelkezik folyószámlahitellel és április 30-ig benyújtja a kérelmét, annak a bank elengedi a keretbeállítási jutalékot.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A rendszeres jóváírás fedezete mellett nyújtott folyószámlahitel minimum összege a fenti számlacsomagok esetében 30 ezer forint, de az átlagjövedelem háromszorosa - legfeljebb 800 ezer forint - is igényelhető. Az akcióban részt vesz minden Lakossági forint folyószámla és Tempó Számlacsomag tulajdonos, akinek legalább három hónapja érkezik jövedelem a számlájára és nem rendelkezik még hitelkerettel.

Ha az igénylőnek minimum három hónapja érkezik jövedelem átutalás a számlájára, akkor már az igénylés napján is hozzájuthat a hitelkerethez. A hitelkeret szerződés megkötése után, a szerződési feltételek teljesülése esetén az igénylő bármikor, külön kérés és engedélyezés nélkül használhatja fel hitelkeretét, akár bankkártyájával fizet, készpénzt vesz fel, utal vagy szolgáltatói díjait egyenlít ki.

A Folyószámlahitelt a bankszámlájára érkező jóváírások automatikusan törlesztik, a visszafizetett összeg újra felhasználható.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59