27 °C Budapest

Ünnepel a Citibank: 10 éves a hitelkártya!

Pénzcentrum
2008. május 14. 15:15

A Citibank Magyarország első hitelkártyáját bocsátotta ki 10 évvel ezelőtt. A bank hitelkártyáinak száma 2008 májusára elérte a 230 ezret és a költések tekintetében nagyarányú piaci részesedést tudhat magáénak a pénzintézet. A szerdai sajtótájékoztatón az elmúlt évtized eredményeit méltatták és a következő évek terveiről adtak tájékoztatást.


Citbank hitelkártya
Elsőként a kelet-közép európai régió vezérigazgatója, Sanjeeb Chaudhuri köszöntötte a megjelenteket. Rövid visszatekintésében megemlítette az első Vörösmarty téri fióknyitást és az első hitelkártya kibocsátását. Elmondta, hogy a Citbank jelenleg több mint 50 országban van jelen a hitelkártyák piacán, az elmúlt 10 évben rengeteg fejlesztésen ment keresztül a termék. A következő években a bank célja, hogy az emberek még szélesebb körben megismerjék a hitelkártyák előnyeit.

A bank magyarországi vezérigazgatója, Batara Sianturi vette át a szót, aki kifejtette, hogy rendkívül büszke arra, hogy a Citibank része lett a hazai hitelkártya történelemnek. Kiemelte a tíz év tíz legfontosabb fejlesztését a hitelkártya bevezetésétől napjainkig: 24 órás telefonos ügyfélszolgálat, együttműködés a mobilszolgáltatóval, üzletkötői hálózat kiépítése, csoportos beszedési megbízások, hűségprogram, könnyített törlesztés, prémium-szolgáltatások. A fejlesztések előtt egyaránt figyelembe vették a belföldi piaci igényeket és a globális tendenciákat.

Dávid Gábor marketing-igazgató folytatta az előadást. A hitelkártyák bevezetésétől eltelt 10 éves távlatot több példával is érzékeltette. A tájékoztató helyszínéül szolgáló épület és környezete (Lánchíd, Lánchíd-palota, Alagút) egy XIX. századi tíz éves nagy beruházás eredménye, az épület életében az elmúlt évtized is döntő fontosságú volt, amíg a romos állapottól eljutott a mai fényűző pompás kivitelig. Ennyi idő alatt a hitelkártyák is jelentős fejlesztéseken mentek keresztül. A bank a pozitív és a negatív kritikát is előnyére fordította és mindig megpróbálta szem előtt tartani az ügyféligényeket.

Mára a hitelkártya több mint egy fizetőeszköz, számos olyan többlet-szolgáltatást kínál, amelyek növelik az ügyfeleknek nyújtott értéket és hasznosságot. Az évforduló alkalmából a bank számos akcióval és promócióval ünnepel együtt az ügyfelekkel, a kedvezményekről a bank honlapján lehet bővebb tájékoztatót találni.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. május 28. 13:57
A Media1 megtudta, hogy a Szöllősi György kormányközeli újságíró nevével fémjelzett és a legutóbbi e...
Bankmonitor  |  2024. május 28. 12:16
A CSOK Pluszt csak akkor lehet igénybe venni, ha gyermeket vállalunk, ám a maximális összeg meghatár...
Holdblog  |  2024. május 28. 07:33
Mindig van nyerő stratégia, csak elég jól kell csinálni vallják a HOLD Alapkezelő vezetői. Szabó Bal...
Kiszámoló  |  2024. május 27. 10:13
Kínában több tízmillió üres, gyakran félkész lakás van, a világ végén, ahol senki nem akar és soha n...
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem