2 °C Budapest

Élménykártyát az ünnepekre: új hitelkártyával állt elő az MKB és a WestEnd

Pénzcentrum
2007. november 7. 15:09

Saját igényeikhez alakított hitelkártyával láthatnak neki a karácsonyi vásárlásnak a legsikeresebb hazai bevásárlóközpontot, a WestEndet választó ügyfelek. Az MKB és a WestEnd ugyanis új, co-branded hitelkártyával köszönti a vásárlási láz kezdetét, mely a bank ígérete szerint egy éven keresztül az elérhető legjobb ajánlat lesz a piacon.

Az MKB-WestEnd Élménykártya az eddig fellelhető co-branded kártyákkal ellentétben nem visszafizetési kedvezményben részesíti majd az üzletközpontban vásárló ügyfeleket, a közösen ajánlott Jutalom Program ehelyett a már két éve működő törzsvásárlói programra épül.

A Törzsvásárlói Klub tagjai közül a WestEnd üzemeltetője által működtetett elektronos rendszer választja ki azokat, akik az adott időszakban a legtöbbször és a legtöbbet költötték a Nyugati-pályaudvar mellett található plázában. Ezen ügyfelek egyedülálló kulturális és szabadidős programokon vehetnek részt, és egzotikus külföldi és belföldi utazásokat vagy személyautót nyerhetnek.

Az MKB és a WestEnd által újonnan ajánlott Jutalom Program erre épít, a havi bontásban legtöbbet és legtöbbször vásárló 15. ügyfél 70 ezer forintos ajándékutalványt, a félévente legtöbbet vásárló első két ügyfél komoly értékű jutalmat kap, az első 100 pedig kulturális rendezvényen vehet részt.

Az MKB vállalta, hogy az első egy évben ez a termék nyújtja majd a legkedvezőbb feltételeket a piacon. Dr. Balogh Imre, az MKB Bank vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az első évben az alkalmazott kamatláb 22,8 százalékos lesz, ez végül, a rendeletben meghatározott többi költséget is figyelembe véve 26%-os THM-et eredményez.

Az éves kártyadíj 6500 forint, de a bank a kártya éves díját elengedi mindazok esetében, akik 2008. január 31-ig benyújtják a hiteligénylést. Ez a határidő a már WestEnd törzsvásárlói klubtagok esetében 2008. október 31-re tolódik ki.

Emellett a már törzsvásárlói klubkártyával rendelkező ügyfelek egyszerűsített eljárás keretében igényelhetnek MKB-Westend Élménykártyát. Azon ügyfelek esetében, akik a WestEndhez két legközelebbi bankfiókban nyújtják be az igénylést, a bank vállalja, hogy az elfogadástól számított 10 napon belül elkészíti a kártyát.

Az MKB és a WestEnd között megszületett megállapodás emellett Posch Péter szerint a kisebb üzleteket is a POS-terminálok alkalmazására ösztönzi, miközben a vásárlók így is részesülnek a Törzsvásárlói Klubkártya által nyújtott kedvezményekből. Pozitív bírálat esetében ugyanis az MKB-Westend Élménykártyát igénylők automatikus részesei lesznek a törzsvásárlói programnak.

Fedezetlen hitelezés infláció idején

Az infláció miatt nominálisan növekvő fogyasztás hozzájárulhatott a személyihitel-kihelyezés bővüléséhez, de a magasabb kamatkörnyezet keresletmérséklő hatása is egyre inkább érezhető.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. december 8. 19:07
Az egyik tanácsadást kérő ügyfél most kötött egy nyugdíjbiztosítást, a kérdés a szokásos volt, nem v...
MEDIA1  |  2022. december 8. 15:03
A Media1 megtudta, hogy még idén decemberben megújul a 90.9 Jazzy Rádió, és ezentúl egyszerűbb néven...
Holdblog  |  2022. december 8. 12:04
Mely nemzet képviselteti magát a legnagyobb létszámban a foci-világbajnokságon? Másként fogalmazva;...
MNB Intézet  |  2022. december 8. 11:10
A FIFA által rendezett futball-világbajnokság a világ második legnépszerűbb sporteseménye, több mint...
Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?