3 °C Budapest

Élménykártyát az ünnepekre: új hitelkártyával állt elő az MKB és a WestEnd

Pénzcentrum
2007. november 7. 15:09

Saját igényeikhez alakított hitelkártyával láthatnak neki a karácsonyi vásárlásnak a legsikeresebb hazai bevásárlóközpontot, a WestEndet választó ügyfelek. Az MKB és a WestEnd ugyanis új, co-branded hitelkártyával köszönti a vásárlási láz kezdetét, mely a bank ígérete szerint egy éven keresztül az elérhető legjobb ajánlat lesz a piacon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az MKB-WestEnd Élménykártya az eddig fellelhető co-branded kártyákkal ellentétben nem visszafizetési kedvezményben részesíti majd az üzletközpontban vásárló ügyfeleket, a közösen ajánlott Jutalom Program ehelyett a már két éve működő törzsvásárlói programra épül.

A Törzsvásárlói Klub tagjai közül a WestEnd üzemeltetője által működtetett elektronos rendszer választja ki azokat, akik az adott időszakban a legtöbbször és a legtöbbet költötték a Nyugati-pályaudvar mellett található plázában. Ezen ügyfelek egyedülálló kulturális és szabadidős programokon vehetnek részt, és egzotikus külföldi és belföldi utazásokat vagy személyautót nyerhetnek.

Az MKB és a WestEnd által újonnan ajánlott Jutalom Program erre épít, a havi bontásban legtöbbet és legtöbbször vásárló 15. ügyfél 70 ezer forintos ajándékutalványt, a félévente legtöbbet vásárló első két ügyfél komoly értékű jutalmat kap, az első 100 pedig kulturális rendezvényen vehet részt.

Az MKB vállalta, hogy az első egy évben ez a termék nyújtja majd a legkedvezőbb feltételeket a piacon. Dr. Balogh Imre, az MKB Bank vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az első évben az alkalmazott kamatláb 22,8 százalékos lesz, ez végül, a rendeletben meghatározott többi költséget is figyelembe véve 26%-os THM-et eredményez.

Az éves kártyadíj 6500 forint, de a bank a kártya éves díját elengedi mindazok esetében, akik 2008. január 31-ig benyújtják a hiteligénylést. Ez a határidő a már WestEnd törzsvásárlói klubtagok esetében 2008. október 31-re tolódik ki.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Emellett a már törzsvásárlói klubkártyával rendelkező ügyfelek egyszerűsített eljárás keretében igényelhetnek MKB-Westend Élménykártyát. Azon ügyfelek esetében, akik a WestEndhez két legközelebbi bankfiókban nyújtják be az igénylést, a bank vállalja, hogy az elfogadástól számított 10 napon belül elkészíti a kártyát.

Az MKB és a WestEnd között megszületett megállapodás emellett Posch Péter szerint a kisebb üzleteket is a POS-terminálok alkalmazására ösztönzi, miközben a vásárlók így is részesülnek a Törzsvásárlói Klubkártya által nyújtott kedvezményekből. Pozitív bírálat esetében ugyanis az MKB-Westend Élménykártyát igénylők automatikus részesei lesznek a törzsvásárlói programnak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?