14 °C Budapest

Hihetetlen kedvezmények hitelkártyásoknak - csak annyit kell tenned érte...

Pénzcentrum
2007. április 20. 05:55

Minden elköltött 100 fontból 25 pennyt jótékonysági célra ajánlanak fel azok a hitelkártya-tulajdonosok, akik a brit Shelter Alapítvány és a vele együttműködésben álló bank újonnan kibocsátott charity (jótékonysági) hitelkártyáját igénylik meg.

A 25 penny első látásra nem tűnik nagy összegnek, ám a jótékonykodásra fordított összeg aránya a felhasznált pénzmennyiségen belül jóval magasabb a többi bank által alkalmazott rátánál. Az igazi bónuszt azonban nem ez, hanem a 20 fontos igénylési díj adja, amelyet a bank jótékonysági célokra ajánl fel.

A jótékony hitelkártya-igénylőket azonban bőségesen megjutalmazza a hitelintézet a szokásosnál alacsonyabb kamatokkal és az egyéb járulékos szolgáltatásokkal, melyek többet között magukban foglalnak egy több modullal kibővített utasbiztosítást. A biztosítási fedezetet nyújt 24 órás kórházi ápolásra 25 ezer font értékig és jogvédelmi biztosítást is tartalmaz, mely egy külföldi út során mindenképpen hasznunkra lehet.

A legnagyobb előnyt azonban nem az utasbiztosítást, hanem a hitelkártyával történő készpénzfelvétel ingyenessége jelenti, melynek az egyéb kártyák esetében felszámolt igencsak magas összege a magyar hitelkártya-tulajdonosoknak is gyakorta bosszúságot okoz.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20