K&H deviza személyi hitelek - most fix forint részletekkel is

Pénzcentrum
2007. február 13. 12:02

Kedvező kamatozású deviza hitel, adott cikluson belül fix forint részletek, a szerződéskötési díj elengedése, akár 100.000 forint ajándék K&H hitelkártyán. Ezeket az előnyöket most egyben kínálják az akcióban szereplő K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitelek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A deviza hitelek alacsony kamatait a forint hitelek adott cikluson belül fix törlesztőrészleteivel ötvözik most a K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitelei. Ezekhez a hiteltípusokhoz ezúttal ráadásul K&H hitelkártyán akár 100.000 forintos jóváírás, ezen kívül pedig otthonvédelmi program is társul. A már felsorolt előnyökön túl most azért is okos döntés a K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitel, mert a Bank az akció ideje alatt elengedi a szerződéskötési díjat is (THM=6,62 - 20,97%).

Az adott cikluson belüli fix törlesztőrészlet azt jelenti, hogy az ügyfelek a teljes futamidőn belül kiválaszthatnak egy úgynevezett periódust, amelyen belül a törlesztőrészlet változatlan marad, függetlenül a kamatok illetve a devizaárfolyamok alakulásától. A periódus hossza 1 és 6 év között tetszőlegesen választható, a teljes futamidő egyharmadánál azonban semmiképpen nem lehet hosszabb. Az ügyfelek azt is meghatározhatják, hogy - a Bank által megadott sávon belül - az első periódusban mekkora összeget kívánnak törleszteni havonta.

Így például 5 millió forintos hitelösszeget és svájci frank devizanemet alapul véve, 20 éves futamidő mellett, amennyiben az ügyfél 5 éves periódust választ, abban a Bank által ajánlott sáv 34.279 és 41.897 Ft között lesz. A sáv minimum és maximum értéke között mindenki megválaszthatja a neki legmegfelelőbb havi törlesztőrészleteket - mondja dr. Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági banki üzletág vezetője.

A Bank az akció ideje alatt a szerződéskötési díjat minden K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitelnél elengedi, sőt az elengedett díj összegét, de maximum 100.000 forintot még ajándékba jóváírnak K&H hitelkártyán.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A K&H azokra is gondol, akik be szeretnék biztosítani magukat nem várt események idejére. Ha valaki túljutott a kezdeti nehézségeken, és aggódna, hogy egyszer valamilyen váratlan ok miatt esetleg nem tudja majd fizetni a részleteket, számára kiváló megoldást jelent a K&H otthonvédelmi program. Az ingatlanfedezetű hitelekhez kapcsolódó K&H otthonvédelmi program keretében az ügyfelek a meglévő hitelüket részben, a futamidő lejárta előtt törleszthetik. Ezen kívül a meglévő ingatlanfedezetű deviza alapú hitel díjmentesen forintra váltható, egy esetleges árfolyamváltozás kedvezőtlen hatása kivédhető. Amennyiben az adott összegű törlesztőrészlet fizetése átmenetileg problémát okozna, a hitel díjmentesen átütemezhető. A futamidő hosszabbítása ingyenes, így az ügyfelek törlesztőrészletük összegét is csökkenthetik. A hitelhez teljeskörű lakás- és vagyonbiztosítás köthető, valamint automatikus életbiztosítási fedezet jár.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?