3 °C Budapest

K&H deviza személyi hitelek - most fix forint részletekkel is

Pénzcentrum
2007. február 13. 12:02

Kedvező kamatozású deviza hitel, adott cikluson belül fix forint részletek, a szerződéskötési díj elengedése, akár 100.000 forint ajándék K&H hitelkártyán. Ezeket az előnyöket most egyben kínálják az akcióban szereplő K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitelek.

A deviza hitelek alacsony kamatait a forint hitelek adott cikluson belül fix törlesztőrészleteivel ötvözik most a K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitelei. Ezekhez a hiteltípusokhoz ezúttal ráadásul K&H hitelkártyán akár 100.000 forintos jóváírás, ezen kívül pedig otthonvédelmi program is társul. A már felsorolt előnyökön túl most azért is okos döntés a K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitel, mert a Bank az akció ideje alatt elengedi a szerződéskötési díjat is (THM=6,62 - 20,97%).

Az adott cikluson belüli fix törlesztőrészlet azt jelenti, hogy az ügyfelek a teljes futamidőn belül kiválaszthatnak egy úgynevezett periódust, amelyen belül a törlesztőrészlet változatlan marad, függetlenül a kamatok illetve a devizaárfolyamok alakulásától. A periódus hossza 1 és 6 év között tetszőlegesen választható, a teljes futamidő egyharmadánál azonban semmiképpen nem lehet hosszabb. Az ügyfelek azt is meghatározhatják, hogy - a Bank által megadott sávon belül - az első periódusban mekkora összeget kívánnak törleszteni havonta.

Így például 5 millió forintos hitelösszeget és svájci frank devizanemet alapul véve, 20 éves futamidő mellett, amennyiben az ügyfél 5 éves periódust választ, abban a Bank által ajánlott sáv 34.279 és 41.897 Ft között lesz. A sáv minimum és maximum értéke között mindenki megválaszthatja a neki legmegfelelőbb havi törlesztőrészleteket - mondja dr. Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági banki üzletág vezetője.

A Bank az akció ideje alatt a szerződéskötési díjat minden K&H ingatlanfedezetű deviza személyi hitelnél elengedi, sőt az elengedett díj összegét, de maximum 100.000 forintot még ajándékba jóváírnak K&H hitelkártyán.

A K&H azokra is gondol, akik be szeretnék biztosítani magukat nem várt események idejére. Ha valaki túljutott a kezdeti nehézségeken, és aggódna, hogy egyszer valamilyen váratlan ok miatt esetleg nem tudja majd fizetni a részleteket, számára kiváló megoldást jelent a K&H otthonvédelmi program. Az ingatlanfedezetű hitelekhez kapcsolódó K&H otthonvédelmi program keretében az ügyfelek a meglévő hitelüket részben, a futamidő lejárta előtt törleszthetik. Ezen kívül a meglévő ingatlanfedezetű deviza alapú hitel díjmentesen forintra váltható, egy esetleges árfolyamváltozás kedvezőtlen hatása kivédhető. Amennyiben az adott összegű törlesztőrészlet fizetése átmenetileg problémát okozna, a hitel díjmentesen átütemezhető. A futamidő hosszabbítása ingyenes, így az ügyfelek törlesztőrészletük összegét is csökkenthetik. A hitelhez teljeskörű lakás- és vagyonbiztosítás köthető, valamint automatikus életbiztosítási fedezet jár.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 6. 17:38
Az RTL több műsorában is szereplő Osváth Zsolt youtuber Zshowtime nevű csatornájának nyilatkozva egy...
Kasza Elliott-tal  |  2022. december 6. 14:36
A decemberi Top 10-es listám egyik cége. Az osztalékhozama még soha nem volt ilyen magas, 10% körül...
MNB Intézet  |  2022. december 6. 11:17
A japán jen közel 30 százalékos gyengülést mutatott az elmúlt egy év során, amivel az 1988-as részvé...
Bankmonitor  |  2022. december 6. 10:52
Számtalan család élt már a Babaváró hitel kiemelkedő előnyeivel, ahogy sokan használták ki az otthon...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?