5 °C Budapest

Egyszer használatos kártyaszám az IEB-től - hogy nyugodtan vásárolhass!

Pénzcentrum
2006. november 13. 09:57

Az Inter-Európa Bank már az internet banking rendszerén, a BankoWEB-en is lehetővé teszi, hogy internetes vásárlásokhoz az ügyfelek biztonságos, egyszer használatos kártyaszámot igényeljenek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Inter-Európa Bank internet banking termékének (BankoWEB) szolgáltatáspalettája kibővült a nagy sikerrel kínált Kártyaőr szolgáltatásából már ismert, internetes fizetésekre alkalmas egyszer használható kártyaszám igényléssel.

Amennyiben az ügyfelünk bármilyen érvényes, a Bank által kibocsátott bankkártyával rendelkezik, de nem kívánja annak kártyaszámát megadni internetes vásárláshoz, nincs más dolga, mint néhány másodperc alatt igényelni a BankoWEB-en keresztül. A szolgáltatást idáig a Kártyaőr termékünk részeként mobil telefonon keresztül lehetett SMS formájában megkapni, most az internet is segít.

Az egyszer használatos kártyaszám azonnal rendelkezésére áll, 48 órán belül egyszer használható. A szolgáltatás lényege, hogy az internetes vásárláskor használt kártyaszám a sikeres tranzakciót követően megszűnik, így a visszaélés kockázatát megszűnteti.

Az Inter-Európa Bank a SANPAOLO-IMI csoport tagja, a magyar bankpiacon immáron több mint 25 éves múltra tekint vissza. A Bank hagyományosan nagy hangsúlyt fektet magas színvonalú, kedvező kondíciójú, ugyanakkor gyorsan, kényelmesen és egyszerűen elérhető banki szolgáltatások kialakítására. Országos fiókhálózata révén vállalati és lakossági ügyfeleinek egyaránt korszerű banki és befektetési szolgáltatásokat nyújt. Magyarország egyik vezető elektronikus pénzügyi szolgáltatójaként az Inter-Európa Bank kiterjedt eBusiness tevékenységet is folytat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?