30 °C Budapest

Lakáshitel két hét alatt az MKB Banktól, ha mégse az első év kamatmentes...

Pénzcentrum
2006. október 24. 14:35

Az MKB Bank célja, hogy ügyfelei az átlagnál gyorsabb, valóban személyes kiszolgálásban részesüljenek. A magasabb ügyfélkiszolgálás jegyében az MKB Bank most garanciát vállal arra, hogy a feltételeknek megfelelő lakáshitel-igénylések után 14 napon belül folyósíthatósági igazolást állít ki.

"Amennyiben ezt a feltételt nem tudjuk teljesíteni, ügyfelünk számára a törlesztés első évének kamatterheit átvállaljuk" - nyilatkozta Ákos Tamás a bank igazgatója, aki hangsúlyozta: a fenti feltételek mellett akár jövedelemigazolás nélküli lakáshitelt is készek folyósítani

Az MKB Bank emellett december 31-ig meghosszabbította Kamatka Akcióját, így az MKB Svájci Frank Lakáshitelt továbbra is 0,77 %-os kamatszinten (THM 5,70-5,86%) lehet igényelni. A pénzintézet a fenti határidőig egyetlen új lakáshitel-igénylőnél sem számít fel hiteligénylési díjat.

"Fontos tudni - hangsúlyozta Ákos Tamás az MKB Bank igazgatója, hogy a pénzintézet régi és a bankhoz több szállal kapcsolódó ügyfeleit számos kedvezménnyel segíti a lakáshitel-felvételben, illetve az új otthon berendezésében. Az MKB Kivételes Folyószámlával, illetve bizonyos számlacsomagokkal (pl. MKB Exkluzív Számlacsomaggal) rendelkező korábbi ügyfelek számára a standard hiteleknél olcsóbb kamatozással igényelhető lakáshitel."

További előnyök:

• Az MKB Bank ügyfelei emellett az országban egyedülálló jelleggel - a fizetésnapjukhoz igazodva - eldönthetik, hogy az adott hónap 1-27. napja között mely nap legyen az elszámolási nap, amikor be kell fizetni az aktuális törlesztő részletet.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

• A bank választási lehetőséget ad arra is, hogy az ügyfél havi egyenlő törlesztő részletekben (annuitással) vagy hónapról-hónapra csökkenő törlesztő részletekben (lineárisan) fizesse meg a kölcsön összegét.

• A kezdeti időszakot az MKB azzal is szeretné könnyebbé tenni, hogy ügyfeleinek a hitel első 12 hónapjában kérésre tőketörlesztési moratóriumot ad. A hitelfelvevő ekkor csak az aktuális kamatot és a kezelési költséget fizeti. A bank a meglévő ingatlan fedezete mellett, annak értékesítéséig áthidaló hitelt is kész nyújtani az új lakást vásárló/építő ügyfeleinek.

• A berendezkedést segíti az is, hogy valamennyi 5 millió forint feletti lakáshitelt igénylő ügyfélnek további hitelvizsgálat nélkül MKB Visa Classic Hitelkártyát adnak, vagy hitelkeretet ajánlanak fel MKB folyószámlája mellé.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. június 27. 15:10
A Media1 olvasója videót is készített arról, hogy az egyik hazai kábelszolgáltató, a közepes méretűn...
Kiszámoló  |  2022. június 27. 13:56
Ezt is elértük, ma már 404,7 forintot kellett adni egy euróért. Ezek után izgatottan várjuk, hogy ho...
Holdblog  |  2022. június 26. 07:05
Remélem, előző videómban sikerült elmagyarázni, hogy miért kerültek az infláció megjelenésével ...
KonyhaKontrolling  |  2022. június 24. 07:10
A kriptopiac jelenlegi teljesítménye miatt a bejegyzés nem érkezik jó időben, de most jutottam oda,...
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?