18 °C Budapest

Lakáshitel két hét alatt az MKB Banktól, ha mégse az első év kamatmentes...

Pénzcentrum
2006. október 24. 14:35

Az MKB Bank célja, hogy ügyfelei az átlagnál gyorsabb, valóban személyes kiszolgálásban részesüljenek. A magasabb ügyfélkiszolgálás jegyében az MKB Bank most garanciát vállal arra, hogy a feltételeknek megfelelő lakáshitel-igénylések után 14 napon belül folyósíthatósági igazolást állít ki.

"Amennyiben ezt a feltételt nem tudjuk teljesíteni, ügyfelünk számára a törlesztés első évének kamatterheit átvállaljuk" - nyilatkozta Ákos Tamás a bank igazgatója, aki hangsúlyozta: a fenti feltételek mellett akár jövedelemigazolás nélküli lakáshitelt is készek folyósítani

Az MKB Bank emellett december 31-ig meghosszabbította Kamatka Akcióját, így az MKB Svájci Frank Lakáshitelt továbbra is 0,77 %-os kamatszinten (THM 5,70-5,86%) lehet igényelni. A pénzintézet a fenti határidőig egyetlen új lakáshitel-igénylőnél sem számít fel hiteligénylési díjat.

"Fontos tudni - hangsúlyozta Ákos Tamás az MKB Bank igazgatója, hogy a pénzintézet régi és a bankhoz több szállal kapcsolódó ügyfeleit számos kedvezménnyel segíti a lakáshitel-felvételben, illetve az új otthon berendezésében. Az MKB Kivételes Folyószámlával, illetve bizonyos számlacsomagokkal (pl. MKB Exkluzív Számlacsomaggal) rendelkező korábbi ügyfelek számára a standard hiteleknél olcsóbb kamatozással igényelhető lakáshitel."

További előnyök:

• Az MKB Bank ügyfelei emellett az országban egyedülálló jelleggel - a fizetésnapjukhoz igazodva - eldönthetik, hogy az adott hónap 1-27. napja között mely nap legyen az elszámolási nap, amikor be kell fizetni az aktuális törlesztő részletet.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

• A bank választási lehetőséget ad arra is, hogy az ügyfél havi egyenlő törlesztő részletekben (annuitással) vagy hónapról-hónapra csökkenő törlesztő részletekben (lineárisan) fizesse meg a kölcsön összegét.

• A kezdeti időszakot az MKB azzal is szeretné könnyebbé tenni, hogy ügyfeleinek a hitel első 12 hónapjában kérésre tőketörlesztési moratóriumot ad. A hitelfelvevő ekkor csak az aktuális kamatot és a kezelési költséget fizeti. A bank a meglévő ingatlan fedezete mellett, annak értékesítéséig áthidaló hitelt is kész nyújtani az új lakást vásárló/építő ügyfeleinek.

• A berendezkedést segíti az is, hogy valamennyi 5 millió forint feletti lakáshitelt igénylő ügyfélnek további hitelvizsgálat nélkül MKB Visa Classic Hitelkártyát adnak, vagy hitelkeretet ajánlanak fel MKB folyószámlája mellé.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?