Lakáshitel két hét alatt az MKB Banktól, ha mégse az első év kamatmentes...

Pénzcentrum
2006. október 24. 14:35

Az MKB Bank célja, hogy ügyfelei az átlagnál gyorsabb, valóban személyes kiszolgálásban részesüljenek. A magasabb ügyfélkiszolgálás jegyében az MKB Bank most garanciát vállal arra, hogy a feltételeknek megfelelő lakáshitel-igénylések után 14 napon belül folyósíthatósági igazolást állít ki.

"Amennyiben ezt a feltételt nem tudjuk teljesíteni, ügyfelünk számára a törlesztés első évének kamatterheit átvállaljuk" - nyilatkozta Ákos Tamás a bank igazgatója, aki hangsúlyozta: a fenti feltételek mellett akár jövedelemigazolás nélküli lakáshitelt is készek folyósítani

Az MKB Bank emellett december 31-ig meghosszabbította Kamatka Akcióját, így az MKB Svájci Frank Lakáshitelt továbbra is 0,77 %-os kamatszinten (THM 5,70-5,86%) lehet igényelni. A pénzintézet a fenti határidőig egyetlen új lakáshitel-igénylőnél sem számít fel hiteligénylési díjat.

"Fontos tudni - hangsúlyozta Ákos Tamás az MKB Bank igazgatója, hogy a pénzintézet régi és a bankhoz több szállal kapcsolódó ügyfeleit számos kedvezménnyel segíti a lakáshitel-felvételben, illetve az új otthon berendezésében. Az MKB Kivételes Folyószámlával, illetve bizonyos számlacsomagokkal (pl. MKB Exkluzív Számlacsomaggal) rendelkező korábbi ügyfelek számára a standard hiteleknél olcsóbb kamatozással igényelhető lakáshitel."

További előnyök:

• Az MKB Bank ügyfelei emellett az országban egyedülálló jelleggel - a fizetésnapjukhoz igazodva - eldönthetik, hogy az adott hónap 1-27. napja között mely nap legyen az elszámolási nap, amikor be kell fizetni az aktuális törlesztő részletet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

• A bank választási lehetőséget ad arra is, hogy az ügyfél havi egyenlő törlesztő részletekben (annuitással) vagy hónapról-hónapra csökkenő törlesztő részletekben (lineárisan) fizesse meg a kölcsön összegét.

• A kezdeti időszakot az MKB azzal is szeretné könnyebbé tenni, hogy ügyfeleinek a hitel első 12 hónapjában kérésre tőketörlesztési moratóriumot ad. A hitelfelvevő ekkor csak az aktuális kamatot és a kezelési költséget fizeti. A bank a meglévő ingatlan fedezete mellett, annak értékesítéséig áthidaló hitelt is kész nyújtani az új lakást vásárló/építő ügyfeleinek.

• A berendezkedést segíti az is, hogy valamennyi 5 millió forint feletti lakáshitelt igénylő ügyfélnek további hitelvizsgálat nélkül MKB Visa Classic Hitelkártyát adnak, vagy hitelkeretet ajánlanak fel MKB folyószámlája mellé.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. szeptember 25. 20:35
Fődi Kitti filmje, az Elkezdődik a következő 24 óra nyert dokumentumfilm kategóriában a svéd Lule Ne...
Holdblog  |  2023. szeptember 25. 13:19
Prudens gazdaságpolitikai berendezkedésekben vannak úgynevezett automatikus stabilizátorok a költség...
Kiszámoló  |  2023. szeptember 25. 09:29
Bár sok újat nem mond a kép, érdemes felidézni, hogy alakult az Egyesült Államok államadóssága mai d...
KonyhaKontrolling  |  2023. szeptember 25. 07:45
Az állampapír vásárlás az, amiről mindenkinek tudnia kéne, mert függetlenül attól, hogy csak nem sze...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 26. kedd
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM