Panelra van pénz bőven: még sorba lehet állni!

Pénzcentrum
2006. október 16. 10:30

A megnövekedett érdeklődés és az önkormányzati választások miatt az eredetileg tervezett szeptember vége helyett október végéig lehet pályázni a panelprogramra, mellyel kapcsolatban újdonság, hogy a program felülről nyitottá vált: a kiosztható támogatás összege tehát elméletben elérhetné a központi költségvetésben lakáscélú támogatásra elkülönített keretet, ami több mint 200 milliárd Ft-ot tesz ki - írja a Napi.

Ez persze a valóságban nem teljesülhet, hiszen a fenti keret zömét elviszik az államilag támogatott lakáshitelek.

A panelprogram iránt évről-évre nő az érdeklődés: 2001-2004 között 6.5 milliárd forint állami támogatással 50 ezer lakást újítottak fel, míg tavaly már 1,566 pályázat érkezett, a kiosztott 14 milliárd forint pedig 74,335 lakás korszerűsítését teszi lehetővé.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22