Közösségi faültetést és ingyenes facsemeteosztást szerveznek április 28-án, hétfőn 9 órától a pécsi Domus parkolóban. Az eseményen összesen 50 darab facsemetét osztanak ki, ezért előzetes...

Hoppá, ezek a top vidéki éttermek most a Michelin Guide Hungary szerint: te jártál bennük?
Egyrészt rossz hír, hogy nincs új Michelin-csillagos étterme Magyarországnak, másrészt jó hír, hogy minden étterem megtartotta a tavaly elért eredményeit – írja a diningguide.hu. A guide idei kiadása 75 magyarországi éttermet ajánl: 28-at Budapesten és 47-et az ország egyéb részéről. Új szereplőként a pécsi Morzsa étterem szerzett Gourmand minősítést, illetve a szigligeti Villa Kabala kapott Zöld Csillagot - számolt be róla a Pénzcentrum.
Egyrészt rossz hír, hogy nincs új Michelin-csillagos étterme Magyarországnak, másrészt jó hír, hogy minden étterem megtartotta a tavaly elért eredményeit – írja a diningguide.hu. A guide idei kiadása 75 magyarországi éttermet ajánl: 28-at Budapesten és 47-et az ország egyéb részéről. Új szereplőként a pécsi Morzsa étterem szerzett Gourmand minősítést, illetve a szigligeti Villa Kabala kapott Zöld Csillagot - számolt be róla a Pénzcentrum.
Az Év Szervize címet Fölföldi Péter és Terjék Petra (Villa Kabala Szigliget), az Év Sommelier-je címet Rácz Imre (Spago by Wolfgang Puck), míg az Év Fiatal Séfje címet Zaida Zincenco ( Zincenco Kitchen Budapest) szerezték meg. A Michelin által ajánlott szekcióban 59 étterem szerepel az idei évben, ebből 14 hely első alkalommal.
A Michelin által ajánlott éttermek: Bobajka (Tarcal), Botanica (Dánszentmiklós), Csopaki Resti by Laurel, FLAVA (Budapest), Fricska 2.0 (Budapest), GÓRÉ (Kisharsány), MoszkvaTéЯ Bisztró (Budapest), NOON (Balatonfüred), Piac 42 (Esztergom), SHO Étterem (Budapest), Solid (Budapest), Tati (Budapest), White Szalon (Budapest), Zincenco Kitchen (Budapest).
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Egy jó szörp titka: így lett a házi receptből sikeres vállalkozás
A semmiből indulva vált országosan ismert prémium márkává a Mayer szörp.
-
Az energiatárolás ideje eljött – Az Ön cége készen áll rá? (x)
Az energiatárolás ma már nem opció, hanem versenyelőny. A PV Napenergia szakértelemmel és jogosultsággal segít megvalósítani.
-
A zsalupiac, mint a nagyberuházások trendmutatója (x)
A nagyberuházásokon használt zsaluk forgalma jól mutatja a piaci trendeket. A Meva dunakeszi regionális logisztikai központja a nyugat-európai kivitelezőket is kiszolgálja.
Portfolio Gen Z Fest 2025


