18 °C Budapest
High angle view of farmers harvesting grapes together at vineyard

Óriási kedvezményt kaphatnak a magyar termelők: erre most megéri lecsapni!

2023. december 5. 13:44

2024 első félévében három agrárkonferenciával is készül a Portfolio Csoport: március 19-én jön az egyik legrangosabb tavaszi agrárrendezvénynek számító Agrárium 2024, és jövőre először, két vadonatúj konfereniát is szervezünk, május 22-én az Agrofood 2024-et, május 23-án pedig az Agrofuture 2024-et. Érdemes már most lecsapni a jegyekre, hiszen csak decemberben mindhárom eseményre 24% százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni őket!

 
A mindent elsöprő és nagy sikerű Agrárszektor 2023 Konferencia után 2024 első félévében három agrárkonferenciával is várja az érdeklődőket a Portfolio Csoport. Március 19-én elindítjuk az évet az egyik legrangosabb tavaszi agrárrendezvénynek számító Agrárium 2024-gyel, és jövőre először szervezzük meg május 22-én az Agrofood 2024-et, május 23-án pedig az Agrofuture 2024-et. Mindhárom esemény a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban kerül megrendezésre.

2024. március 19-én jön az Agrárium 2024

A Portfolio Csoport Agrárium 2024 Konferenciája az egyik legrangosabb szakmai esemény az agrárgazdaságot érintő tavaszai rendezvények között. A konferencia alapvető célja, hogy információkat nyújtson minden olyan fontos, év elejétől bekövetkező változásról, amely meghatározza az agrárpiaci szereplők eredményes gazdálkodási-üzleti tevékenységeit 2024-ben. A rendezvény a leglényegesebb témákat széles spektrumban világítja meg, így valamennyi gazdálkodási méretű mezőgazdasági termelőnek, élelmiszeripari társaságnak, kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnak, illetve az ágazatot kiszolgáló szektorban érdekelt cégeknek - integrátoroknak, inputanyag-forgalmazóknak, gépkereskedőknek, pénzügyi intézményeknek, biztosítóknak - hasznos információkat, illetve megjelenési és bemutatkozási lehetőséget nyújthat. A konferencia arra fókuszál, hogy a legfajsúlyosabb változásokat színvonalas előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel mutassa be, amelynek érdekében a legkompetensebb államigazgatási, üzleti, pénzügyi és érdekképviseleti szakértőket és csúcsvezetőket szólaltatja meg.

Kiemelt témák lesznek többek között:

  • Az uniós közös Agrárpolitika (KAP) legfontosabb változásai 2024-ben
  • Az agrártámogatási kérelmek benyújtásának 2024-es feltételei
  • Földhaszonbérleti díjak és földárak 2024-ben, a földszabályozás aktuális változásai
  • Új agrárfinanszírozási támogatások, banki hiteltermékek és követelmények
  • A szántóföldi növénytermelés piaci és értékesítési lehetőségei

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

2024. május 22-én Agrofood 2024

A Portfolio Agrofood 2024 Konferencia a Portfolio Csoport új, országos jelentőségű rendezvénye az élelmiszeripari vállalkozások, illetve az iparággal kapcsolatban álló beszállító mezőgazdasági termelők, kiszolgáló-szolgáltató ágazatok és élelmiszerkereskedelmi cégek számára. A konferencia részletesen áttekinti az élelmiszeripar piaci, támogatási, finanszírozási és szabályozási helyzetét, és kiemelten foglalkozik az iparág hatékonyságnövelést célzó fejlesztési-beruházási lehetőségeivel. A rendezvény célja, hogy eredményes tevékenységeikhez konkrét gazdálkodási-üzleti információkat nyújtson az élelmiszeripari vállalkozások számára, és hozzájáruljon termelési és piaci pozícióik erősítéséhez, illetve szükséges fejlesztéseik megvalósításához.

Kiemelt témáink lesznek többek között:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • A hazai élelmiszeripar támogatási lehetőségei az Európai Unió Közös Agrárpolitikájában
  • Új élelmiszeripari fejlesztési és pályázati lehetőségek a Vidékfejlesztési Programban
  • A kiterjesztett gyártói felelősség (EPR) következményei az élelmiszeriparban
  • Az élelmiszeripar közterhei és adózási kérdései
  • Fokozódó importveszély a hazai élelmiszerpiacon

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

2024. május 23.: Agrofuture 2024

A Portfolio Csoport AgroFuture konferenciája egyedülálló módon, tematikus formában foglalja össze a hazai agrárgazdaság fenntarthatósági követelményeit és innovációs lehetőségeit. Az Európai Unió agrárszabályozási előírásai, a klímaváltozás elleni küzdelem és az agráriummal szembeni társadalmi-fogyasztói elvárások változása olyan helyzetet teremt, amely gyökeresen új szemléletet és termelési gyakorlatokat tesz szükségessé a hazai agrárgazdaságban is. Ez ma már komoly támogatáshoz jutási kérdés is, hiszen az Európai Uniós az agrár- és vidékfejlesztési támogatások mind nagyobb hányadát köti környezetvédelmi és fenntarthatósági követelmények teljesítéséhez. A rendezvény - másik kiemelt témakánt - azokat az innovációs trendeket, termékeket és technológiákat mutatja be, amelyeket versenyképességük növelése érdekében ismerniük és alkalmazniuk kell a hazai agrárgazdaság szereplőinek.

Néhány kiemelt téma:

  • Az Európai Unió fenntarthatósági célkitűzései és követelményei az agrárgazdaságban - fenntarthatósági és környezetvédelmi célokhoz kötött agrártámogatások az unió Közös Agrárpolitikájában (KAP)
  • Fenntarthatósági és környezetvédelmi célokhoz kötött agrártámogatások az unió Közös Agrárpolitikájában (KAP)
  • Az agroökológiai program (AÖP) teljesítéséhez szükséges előírások változásai a KAP egyes pillérében
  • Fenntarthatósági trendek a mezőgazdasági inputanyag-felhasználásban, új termékek
  • A forgatás nélküli talajművelés lehetőségei és előnyei Magyarországon

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 26. 19:11
A Fidesz EP-listájának vezetője arra hivatkozva utasította vissza a többi párt listavezetőjével való...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 26. 17:34
Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, az...
ChikansPlanet  |  2024. április 26. 11:32
Az Amazonas-medence esőerdeje fontos természeti kincsünk, amely gazdag növény- és állatvilággal, kit...
Holdblog  |  2024. április 26. 08:56
HOLD After Hours. Szabó Lászlóval helyre tesszük a szövőlepkéket, a kapitalizmust, a kapitalizmus kr...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem