-8 °C Budapest
Ez az Első Yard, a Pénzcentrum podcastsorozata, melyben arra keressük a választ, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben. Keresd a Spotify-on, az Apple podcasten, a Google podcasten és minden más csatornán.

Indul az Első Yard, a Pénzcentrum új podcastje

2021. október 28. 12:00

Hamarosan indul a Pénzcentrum új podcastsorozata, az Első Yard, melyben arra keressük a választ, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben.

Október 29-én indul az Első Yard, a Pénzcentrum új podcastsorozata. "Mindig is érdekelt, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben, így ez a podcast erről fog szólni" – közölte Forrás Dávid, az Első Yard házigazdája, producere. Hozzátette: minden részben egy szereplőt fognak bemutatni, de nem sima interjúkat tesznek közzé, hanem az epizódokban narráció és bejátszások segítségével mesélik el az alanyok életútját és karrierívét.

Szeretnénk, ha a hallgatók megismernék az adásokból, hogy a maguk területén sikeres, vagyonos emberek hogyan élik meg a saját sikerhez és pénzhez való viszonyukat, milyen életstratégiákat alakítottak ki a szakmai és személyes szféráikat illetően, valamint, hogy milyen élettapasztalatokra, belső és külső erőforrásokra támaszkodnak

– közölte Nagy Bálint. A Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrum, HelloVidék és Agrárszektor lapigazgatója hozzátette: a sorozattal a Pénzcentrum célja, hogy a közbeszédben formálják a sikerről, munkáról, pénzről szóló diskurzust, valamint az ezekhez kapcsolódó lehetőségeket és felelősségi szerepeket.

Október 29-én indul az Első Yard!

A sorozat első vendége Gerő Viktor befektető, a Vatera korábbi ügyvezetője, a Meska kézműves dizájn piactér társtulajdonosa lesz. Viktor nemcsak a gyerekkoráról beszél majd az adásban, hanem a Vatera 2008-as felvásárlásáról is, ami az időszak egyik legnagyobb online üzlete volt a régióban. De

Az első adás október 29-től érhető el a Spotify-on, Soundcloud-on, később pedig az Apple podcasten, a Google podcasten és minden más podcastfelületen is elérhető lesz az Első Yard. A sorozat trailere már most meghallgatható, ide kattintva vagy a lenti lejátszó segítségével.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2023. február 7. 06:02
A svájci luxusóragyártás szentháromságának egyik tagja, az Audemars Piguet idén 30 éve mutatta be a...
MEDIA1  |  2023. február 6. 18:23
A Nyelv és Tudomány ismeretterjesztő hírportál a Tilos és a Civil Rádióval közösen finanszírozást ny...
Bankmonitor  |  2023. február 6. 17:35
Nagyot fordult a világ: 2018-ban még a legnépszerűbb konstrukció volt, ma egyre több bank kivezeti a...
Kiszámoló  |  2023. február 5. 12:22
Az Európai Jegybank végre feléledt a Csipkerózsika álmából és jócskán az események után kullogva elk...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?