6 °C Budapest
Ez az Első Yard, a Pénzcentrum podcastsorozata, melyben arra keressük a választ, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben. Keresd a Spotify-on, az Apple podcasten, a Google podcasten és minden más csatornán.

Indul az Első Yard, a Pénzcentrum új podcastje

2021. október 28. 12:00

Hamarosan indul a Pénzcentrum új podcastsorozata, az Első Yard, melyben arra keressük a választ, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Október 29-én indul az Első Yard, a Pénzcentrum új podcastsorozata. "Mindig is érdekelt, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben, így ez a podcast erről fog szólni" – közölte Forrás Dávid, az Első Yard házigazdája, producere. Hozzátette: minden részben egy szereplőt fognak bemutatni, de nem sima interjúkat tesznek közzé, hanem az epizódokban narráció és bejátszások segítségével mesélik el az alanyok életútját és karrierívét.

Szeretnénk, ha a hallgatók megismernék az adásokból, hogy a maguk területén sikeres, vagyonos emberek hogyan élik meg a saját sikerhez és pénzhez való viszonyukat, milyen életstratégiákat alakítottak ki a szakmai és személyes szféráikat illetően, valamint, hogy milyen élettapasztalatokra, belső és külső erőforrásokra támaszkodnak

– közölte Nagy Bálint. A Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrum, HelloVidék és Agrárszektor lapigazgatója hozzátette: a sorozattal a Pénzcentrum célja, hogy a közbeszédben formálják a sikerről, munkáról, pénzről szóló diskurzust, valamint az ezekhez kapcsolódó lehetőségeket és felelősségi szerepeket.

Október 29-én indul az Első Yard!

A sorozat első vendége Gerő Viktor befektető, a Vatera korábbi ügyvezetője, a Meska kézműves dizájn piactér társtulajdonosa lesz. Viktor nemcsak a gyerekkoráról beszél majd az adásban, hanem a Vatera 2008-as felvásárlásáról is, ami az időszak egyik legnagyobb online üzlete volt a régióban. De

Az első adás október 29-től érhető el a Spotify-on, Soundcloud-on, később pedig az Apple podcasten, a Google podcasten és minden más podcastfelületen is elérhető lesz az Első Yard. A sorozat trailere már most meghallgatható, ide kattintva vagy a lenti lejátszó segítségével.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 2. csütörtök
Melinda, Vivien
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?