Ez az Első Yard, a Pénzcentrum podcastsorozata, melyben arra keressük a választ, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben. Keresd a Spotify-on, az Apple podcasten, a Google podcasten és minden más csatornán.

Indul az Első Yard, a Pénzcentrum új podcastje

2021. október 28. 12:00

Hamarosan indul a Pénzcentrum új podcastsorozata, az Első Yard, melyben arra keressük a választ, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben.

Október 29-én indul az Első Yard, a Pénzcentrum új podcastsorozata. "Mindig is érdekelt, hogy mi hajtja azokat a magyarokat, akik maradandót alkottak az üzleti életben, így ez a podcast erről fog szólni" – közölte Forrás Dávid, az Első Yard házigazdája, producere. Hozzátette: minden részben egy szereplőt fognak bemutatni, de nem sima interjúkat tesznek közzé, hanem az epizódokban narráció és bejátszások segítségével mesélik el az alanyok életútját és karrierívét.

Szeretnénk, ha a hallgatók megismernék az adásokból, hogy a maguk területén sikeres, vagyonos emberek hogyan élik meg a saját sikerhez és pénzhez való viszonyukat, milyen életstratégiákat alakítottak ki a szakmai és személyes szféráikat illetően, valamint, hogy milyen élettapasztalatokra, belső és külső erőforrásokra támaszkodnak

– közölte Nagy Bálint. A Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrum, HelloVidék és Agrárszektor lapigazgatója hozzátette: a sorozattal a Pénzcentrum célja, hogy a közbeszédben formálják a sikerről, munkáról, pénzről szóló diskurzust, valamint az ezekhez kapcsolódó lehetőségeket és felelősségi szerepeket.

Október 29-én indul az Első Yard!

A sorozat első vendége Gerő Viktor befektető, a Vatera korábbi ügyvezetője, a Meska kézműves dizájn piactér társtulajdonosa lesz. Viktor nemcsak a gyerekkoráról beszél majd az adásban, hanem a Vatera 2008-as felvásárlásáról is, ami az időszak egyik legnagyobb online üzlete volt a régióban. De

Az első adás október 29-től érhető el a Spotify-on, Soundcloud-on, később pedig az Apple podcasten, a Google podcasten és minden más podcastfelületen is elérhető lesz az Első Yard. A sorozat trailere már most meghallgatható, ide kattintva vagy a lenti lejátszó segítségével.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 13. 21:13
Perintfalvi Rita katolikus teológus, író, egyetemi oktató közösségi médiás bejegyzésében ír arról, h...
Holdblog  |  2024. április 13. 06:40
Az európai áramtermelés közel fele származott tavaly megújuló forrásból. Ez az arány az évtized végé...
Bankmonitor  |  2024. április 12. 17:00
A napokban bejelentették az új lakásfelújítási támogatási programot, számos fontos részlet látott na...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 12. 16:01
Megnéztem azokat a cégeket az áprilisi Top10-ből, amiket még nem elemeztem, hála a roic.ai-s adatokn...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm