34 °C Budapest
People standing in line front of bank/store due to coronavirus pandemic safety guideline.COVID-19 safe social distancing practice.Quarantine financial crisis,banking,loans.Spaced out queue.Crowd-limit

Itt a bejelentés: ekkortól újraindul a személyes ügyfélfogadás MNB-nél

2021. május 26. 18:07

Ismét személyesen intézhetik ügyeiket a lakossági ügyfelek 2021. május 25-től az MNB budapesti ügyfélszolgálatán, illetve 2021. június 1-jétől a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat megyeszékhelyeken elérhető kirendeltségein. A Pénzügyi Békéltető Testület 2021. május 31-től szintén visszatér a személyes meghallgatásokhoz. Az ügyfelek mindhárom intézményt a járványügyi higiéniás szabályok betartása mellett látogathatják.

A koronavírus kockázatainak csökkenésével 2021. május 25-től a lakosság ismét személyesen is intézheti ügyeit a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyfélszolgálatán Budapesten, az I. kerület Krisztina krt. 39. szám alatt.

Utóbbi két helyszínen várhatóan 2021. június közepétől fogadják majd az ügyfeleket. Az új ügyfélfogadási rend megegyezik a zárást megelőzővel, mely megtalálható az MNB honlapján. A tanácsadó irodák változatlanul elérhetők elektronikus és postai úton, valamint telefonon is.

Az MNB Ügyfélszolgálat és a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakemberei széles körű tapasztalattal rendelkeznek az előrelátó pénzügyi termékválasztás, a minősített fogyasztóbarát termékek, az elérhető állami támogatások, a pénzügyi fogyasztóvédelmi ügyek, vagy akár a fizetési nehézséggel küzdő ügyfelek problémáinak kezelése terén is.

A Pénzügyi Navigátor irodák 2020 tavasza óta a járványügyi korlátozások ellenére is több mint 23 ezer esetben támogatták ingyenes tanácsadással, információkkal a hozzájuk fordulókat. A Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) újra várja ügyfeleit személyes meghallgatásokra 2021. május 31-től Budapesten a XIII. kerület Váci út 76. alatti Capital Square Irodaház földszinten található tárgyalóiban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az MNB ügyfélszolgálata az érdeklődők figyelmébe ajánlja a weboldalán található felhasználóbarát időpontfoglaló alkalmazást, melynek segítségével az ügyfelek jól tervezhető módon intézhetik ügyeiket és időt takaríthatnak meg. Az ügyfélfogadási rend és az Ügyfélszolgálat megközelítésére vonatkozó információk szintén elérhetők az MNB honlapján.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 1. vasárnap
Boglárka
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?