24 °C Budapest
Cute Little Caucasian Newborn Baby Lying in Bassinet in a Maternity Hospital. Portrait of a Tiny Playful and Energetic Child with a Name ID Tag on the Leg. Healthcare, Pregnancy and Motherhood Concept

Komoly döntés a Keszthelyi Kórházban: bizonytalan időre leáll a szülészet

2024. április 14. 10:00

Határozatlan időre leáll a szülészet-nőgyógyászati ellátás a Keszthelyi Kórházban, melyet maga az intézmény jelentett be a közösségi oldalán.

Április 19-étől átmenetileg a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteltetésére kényszerül - közölte szombaton késő este a Keszthelyi Kórház. Hozzátették, a járóbeteg-ellátást és az egynapos beavatkozásokat változatlanul biztosítják, míg a fekvőbetegek ellátásának folytonossága érdekében a térség négy kórházával kötöttek megállapodást.

A Keszthelyi Kórház hatókörébe több mint hatvan település tartozik, a tájékoztatás szerint a települések lakóit az alábbi kórházak fogadják majd:

  • Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház,
  • Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház,
  • Ajkai Magyar Imre Kórház
  • és Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház.

A Keszthelyi Kórház vezetése az irányító kórházzal együttműködve mindent megtesz azért, hogy az aktív szülészet-nőgyógyászati betegellátás a lehető legrövidebb időn belül helyben váljon elérhetővé – tették hozzá közleményükben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm