24 °C Budapest
Police units responds to the scene of an emergency.

Tragédia Budapesten: saját fia ölt meg egy nőt Zuglóban

MTI
2024. február 8. 09:31

Megöltek egy nőt Zuglóban, a gyilkosságot a gyanú szerint az asszony fia követte el; a rendőrök elfogták, jelenleg kórházban őrzik - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön.

Azt írták, egy nő jelentette be a rendőrségen szerdán 20 óra 30 perc körül, hogy nem tudta az édesanyját elérni, ezért felkereste XIV. kerületi lakásán, ahol holtan találta az asszonyt.

A fővárosi rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, amelynek során megállapították, hogy a 69 éves nő halálát bántalmazás okozhatta.

A BRFK az ügyben emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Az adatok alapján a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, az áldozat fiát, akit XIII. kerületi lakásán két és fél órán belül elfogtak.

Az 51 éves férfi feltehetően begyógyszerezte magát, ezért a mentők kórházba vitték, ahol jelenleg is rendőrök őrzik - áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem