Untitled red passenger train arrival at railway train station. Platform track front view. Public transport.

Rémisztő videót tett közzé a MÁV: millimétereken múlott a tragédia (VIDEÓ)

2023. május 22. 22:33

Csodával határos módon élt túl egy vonatgázolást a magyar hölgy. A MÁV egy megrázó videót is közzétett az esetről, szemléletve, hogy sokszor bizony centimétereken múlik az ember élete.

Szinte hetente hallani a médiában egy-egy olyan tragikus vonatgázolásról, ami kicsit nagyobb figyelemmel elkerülhető lett volna. Ezúttal ismét egy gázolásról számolunk be, mely azonban csodával határos módon  nem torkollot tragédiába. Az esetről videó is készült, melyet a MÁV tett közzé a hivatalos Facebook oldalon. A videó tanúsága szerint a hölgynek hatalmas szerencséje volt, hiszen szó szerint centiken múlt az élete.

A felvételen látható, ahogy a peronra kilépő nő csak a jobb oldalra néz, emiatt viszont nem veszi észre a bal oldalról érkező szerelvényt, ami a MÁV elmondása alapján gyorsfékezett és hangjelzsét adott. Ennek ellenére úgy tűnhet, hogy a hölgy nem vette észre a közeledő járművet, sőt végül az mentette meg, hogy meggondolta magát és visszafordult. Ez a pár centi kardinális jelentőségűnek számított, hiszen az ütközést követően még így is métereket repült a videón látható nő. A felvételen még az is kivehető, hogy rögtön ezt követően magától fel tudott ülni és körbenézni.

"Ő túlélte… szerencséje volt… A motorvonatvezető, amint meglátta a gyalogost azonnal gyorsfékezni kezdett és hangjelzést adott. Mindig nézz körül! A vasút veszélyes üzem, közlekedj körültekintően! Érj haza biztonságban!" - olvasható a MÁV Facebookm-posztjában.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem