15 °C Budapest
A kemény hideg csak most jön: ennyien fagytak halálra október végéig Magyarországon

A kemény hideg csak most jön: ennyien fagytak halálra október végéig Magyarországon

2021. november 8. 09:24

14-en fagytak meg Magyarországon október végéig. A Magyar Szociális Fórum szerint a legtöbben a fűtetlen lakásukban hűlnek ki végzetesen.

Október 18-áig négyen, a hónap végéig tizennégyen fagytak meg Magyarországon. A Magyar Szociális Fórum (MSZF) kifejtette, hogy az áldozatok száma emelkedő tendenciát mutat a tavalyi év azonos időszakához képest - írja a 24.hu.

Ugyanis tavaly október végéig 11-en hűltek ki végzetesen, mialatt 2020-ban 212-en.

Az évente megismétlődő tömeges életvesztés arra utal, hogy változatlanul megoldatlan a szociális gondoskodás, ami különösen az idős, beteg, magukra hagyott emberekre veszélyes

- közölte az MSZF.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Magyarországon a legtöbben a fűtetlen lakásukban hűlnek ki végzetesen, többnyire a magányos, idős emberek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30