6 °C Budapest

A szükség törvényt bont: ételkiszállításra áll át a taxitársaság

2020. március 30. 18:30

Egy személyszállítási applikáció pár héten belül elindítja ételrendelő szolgáltatását itthon elsőként Budapesten. A vállalat több százezer regisztrált felhasználóval rendelkezik Magyarországon, akik közül sokan épp home office-ban dolgoznak. Körükben jelentősen megnőtt az igény a megbízható, gyors és kiemelten biztonságos ételrendelő szolgáltatás iránt. A cég személyszállító partnereit is nehéz helyzetbe hozta a járvány, ezért a vállalat úgy döntött, arra nyitott sofőrjeit átképzi és egy új szolgáltatási ágban kínál számukra jövedelemszerzési lehetőséget.

Egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, érintkezésmentesen lehet majd házhoz rendelni számos ismert és új budapesti étterem ételeit a Bolt Food applikáción keresztül. Az alkalmazáson belül pontosan nyomon követhető a szállítási folyamat minden lépése, az érkezés várható ideje, illetve élő, magyar nyelvű ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat. A házhozszállítást az ételrendelésen túl a legfontosabb mindennapi fogyasztási cikkekre és élelmiszerekre is tervezi kiterjeszteni, a jelenlegi krízishelyzet enyhítésének érdekében.

A cég a közeljövőben kerékpáros és motoros ételszállítók számára is lehetővé kívánja tenni a csatlakozást, és reményei szerint nagyobb egzisztenciális biztonságot tud kínálni azoknak, akik a járvány miatt veszítették el az állásukat. 

Különösen aktuálisnak tartjuk a szolgáltatás elindítását a jelen helyzetben itthon: azt tapasztaljuk, hogy az éttermek eddig nem látott nehézségekkel küzdenek és sokuknak létkérdés, hogy működésüket házhozszállításos modellre állítsák át. Ebben szeretnénk segíteni: az első időszakban csökkentett és a későbbiekben rugalmas jutalék struktúrával, nemzetközi tapasztalataira és piacvezető technológiai megoldásaira építve, megbízható ételrendelési és kiszállítási platformként összekapcsolni az éttermeket a fogyasztókkal. A hozzánk csatlakozó éttermek, vendéglátóhelyek számára egyértelmű előny hatalmas magyarországi felhasználói bázisunk is.

- tette hozzá Láng László, a Bolt magyarországi Country Managere. Az applikáció április folyamán magyarul is elérhető lesz az AppStore, illetve a Google Play hazai kínálatában. A Bolt több, mint 30 millió felhasználóval rendelkezik a világ 35 országában. Az ételkiszállítás szolgáltatást először Észtországban indította el a cég 2019-ben, azóta Litvánia, Lettország és Málta követte.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm