Koronavírus: óvintézkedésből a zalaegerszegi kórházba szállítottak egy magyar óvodást

Koronavírus: óvintézkedésből a zalaegerszegi kórházba szállítottak egy magyar óvodást

2020. február 28. 14:46

Egy türjei óvodást szállítottak a zalaegerszegi kórházba kivizsgálni, mert családtagja az új koronavírus fertőzéssel érintett országban járt. A kisgyereket óvintézkedésből szállították a kórházba. A HelloVidék megkereste az érintett óvodát, az intézményvezető elismerte az esetet, de további információkkal nem tudott szolgálni.

Az ezalenyeg.hu információi szerint egy türjei óvodást szállítottak a zalaegerszegi kórházba kivizsgálni, mert családtagja az új koronavírus fertőzéssel érintett országban járt. A szülőket a Türjei Szent László Óvoda-bölcsőde intézményvezetője tájékoztatta, hogy a kisgyereket óvintézkedésből szállították a kórházba.

A tájékoztatásból kiderült, hogy azért vitték az óvodást a kórházba, mert a gyermek családjában egy családtag az új koronavírussal fertőzött országban járt. Mint azt a szülőknek szóló hivatalos levélben írják:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünkben óvintézkedés miatt egy gyermeket a zalaegerszegi kórházba szállítottak. Erre azért került sor, mert a családban egy családtag a fertőzött országrészen járt. A család tünetmentes, preventív céllal történt az intézkedés.

A HelloVidék megkeresésére az intézmény vezetője megerősítette a tájékoztatóban leírt információkat. Mint elmondta, további információi viszont a gyermek állapotáról nincsenek.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?