12 °C Budapest

Undorító, mi mindent kennek a magyar sztárok magukra

2016. március 27. 13:01

Drasztikusnak hangzó beavatkozásokkal szépülnek hazánk sztárjai: Balázs Klári biofonallal, Bombera Kriszta lézerrel, Nyertes Zsuzsa pedig a saját vérével próbál küzdeni az öregedéssel szemben. A Pénzcentrum ennek apropóján megnézte, mennyibe fáj egy ilyen kezelés, és vajon ki engedheti meg magának.


Balázs Klári biofonalat húzat az arcába, Bombera Kriszta lézerrel égetteti le bőre felső rétegét, míg Nyertes Zsuzsa a saját vérével tölteti fel ráncait - írta nemrég a Bors.

Az olykor drasztikusnak hangzó kezelések nem olcsók, egy-egy beavatkozás ára akár több százezer forintot is kóstálhat. A Pénzcentrum utánaszámolt, mennyi az annyi pontosan.

Drakula-terápia

Nyertes Zsuzsa és Keresztes Ildikó a vérterápiára esküszik. A módszer lényege, hogy a személy saját véréből egy speciális eljárás keretében vérszérumot nyernek, amit aztán visszafecskendeznek a bőrbe. Egy három alkalmas kezeléssorozat akár két-három évre is elegendő lehet.

A kötelező előzetes bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosi vizsgálat 12 500 forint. Ha a teljes arcra (az ajkak kivételével) kiterjed a kezelés, az 63 ezer. A nyak, a dekoltázs, és a kézfejek pedig egyenként 16 ezer forintba kerülnek. Kiegészítő kezelésként többek között lehet kérni dermaroller kezelést is, ami az arcon 9 500, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken pedig 6 500 forint. Ha mindenhol szeretnénk fiatalodni, a kiegészítő kezelést is kérjük, és a tartós hatás érdekében háromszor is elvégeztetjük a kezelést, összesen 432 500 forintot kell kicsengetnünk.

Biofonal

Balázs Klári és Karda Bea titkos trükkje a biofonalas kezelés. A finomszálas arcfiatalítás helyi érzéstelenítésben, és kevesebb, mint háromnegyed óra alatt elvégezhető. A kezelés során vékony, felszívódó és antimikrobális hatással bíró bioszálakat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe tűk segítségével. Jól kombinálható más arcfiatalítási módszerekkel, például ráncfeltöltéssel, Botox-kezeléssel, lézeres arcfiatalítással, vagy arcplasztikával. A kezelés ára 120 ezer forintnál kezdődik, a teljes arcon megközelítőleg 300 ezer forint, a hatása pedig körülbelül 2 évig tart.

Lézerterápia

Bombera Krisztina a lézeres arckezelésre esküszik. Ennek során lézersugárral kezelik a bőrfelszínt, ami elősegíti a bőr újrafejlődését és az új bőrsejtek regenerálódását. A kezelést önállóan alkalmazva 3-4 alkalommal javasolt megismételni, de más eljárásokkal (pl: villanófényes arcfiatalítással, mezoterápiás kezeléssel, rádiófrekvenciás arckezeléssel, Drakula-terápiával) is kombinálható. Egy kezelés ára 80-100 ezer forint, így ha 4 alkalommal is meg kell ismételni, akár 320-400 ezer forintunkba is kerülhet.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Botox

A botox igazi Hollywood-i őrület, de itthon is közkedvelt. A hazai sztárok közül Szűcs Judith fiatalodik a botox segítségével, ami úgy működik, hogy a szakemberek egy injekciós technikával a bőr alá juttatják a hatóanyagot. Ez gyengíti, vagy akár meg is bénítja az izomműködést, aminek hatására a ráncok kisimulnak. A kezelés hatása körülbelül 3-4 hónapig marad meg, az ára a kezelendő terület nagyságától függően 80-160 000 forint körül mozog. Ha évente négyszer kellene megismételni, akkor akár 640 ezer forintot is kóstálhat a kezelés.

Ultrahangos kezelés

Udvaros Dorottya és Vándor Éva az ultrahangos kezelés hatásában hisz. Az ultrahang fokozza a sejtek anyagcseréjét, így segíthet a ránctalanításban is. Az esetek többségében akár egy kezelés is elég lehet, ami általában 1-2 órát vesz igénybe. A kezelendő terület nagyságától függően az árak 50 ezer forinttól kezdődnek, de ha teljes kezelést szeretnénk, az akár 400 ezer forintba is kerülhet.

Van, aki olcsón megússza a szépítkezést

Medveczky Ilona nem költ vagyonokat szépítő kezelésekre, a díva ugyanis a vizeletterápiára esküszik. Elmondása szerint a vizeletnek sebgyógyító és fiatalító hatása van, így rendszeresen keni vele az arcát. Ő tudja...

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. április 16. 06:03
A tavalyi lengyel politikai fordulat a Donald Tusk vezette koalíció kormányra kerülése az ország gaz...
MEDIA1  |  2024. április 15. 18:58
Starcz Ákos, a kormányközelből bekebelezett Index.hu Zrt. vezérigazgatóját felkérték a szintén kormá...
Bankmonitor  |  2024. április 15. 12:48
Miért lenne szükségem életbiztosításra? Ha meghalok, mindenem a családé lesz, nekem akkor már nincs...
MNB Intézet  |  2024. április 15. 11:07
Sokan meglepődnek azon, hogy az USA-ban nem a hard landing forgatókönyv látszik megvalósulni. Valójá...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem