2020. augusztus 12. szerda Klára

Kórház-para Magyarországon: egyszere mondott fel az összes nővér

  • 24.hu
  • 2018. szeptember 7. péntek 09:00

Felmondott az összes ápoló az ajkai kórház intenzív osztályán - értesült a 24.hu

Frissítés! Lapszemlénkre reagálva a következő közleményt jutatta el lapunk számára pénteken késő este, illetékességből az Állami Egészségügyi Ellátó Központ kommunikációs osztálya:

A Magyar Imre Kórház főigazgatójának tájékoztatása szerint "a ma reggeli 24.hu hirportál híre valótlan állításokat tartalmazott. Az ajkai kórház intenzív osztályának nővér állománya biztosított, a betegellátás zavartalan és folyamatos."

A 24.hu értesülése szerint az ajkai Magyar Imre Kórház összes nővére felmondott a kórház intenzív osztályáról. A lap az adott helyzetet jól ismerő, neve elhallgatását kérő forrására hivatkozva azt írja, hogy az ápolók felmondása még nyáron kezdődött, az utolsók pedig augusztus elején álltak fel. Az ő felmondási idejük szeptember végén jár le.

A lap szerint a felmondásokhoz az vezetett, hogy az intézmény osztályáról - még a felmondási hullám előtt - többen elmentek, ki nyugdíjba, ki szülési szabadságra, ennek következtében viszont a többiekre sokkal több munka hárult, mint előtte. Az értesülés szerint ráadásul a főnővér és a helyettese egyszerre intette búcsút a kórháznak, és az információk szerint ez indította el a lavinát.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.