dangerous masked burglar with crowbar breaking into a victims home door,Home insurance concept

Betörtek Rákóczi Feriékhez: százezres a kár, a rádiós tehetetlen

2021. szeptember 22. 15:03

Meglopták Rákóczi Feriéket: a rádiós hétfő este vette észre, hogy lába kélt a két drága SUP-jának. Mint mesélte, ugyan van tárolójuk, de a felfújható szörfdeszkák nem férnek bele, így mellette tartották őket, amivel eddig nem volt gond.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Hétfő este vette észre Rákóczi Feri, hogy velencei otthonából hiányzik két SUP. A feleségével épp sportolni indultak, ám az eszközöknek csak hűlt helyét találták. Mint mesélte, ugyan van tárolójuk, de a felfújható szörfdeszkák nem férnek bele, így mellette tartották őket, amivel eddig nem volt gond.

A népszerű rádiós szerint nagyjából 200-300 ezer forintot érhetett a két deszka, de nem biztos, hogy feljelentést tesz az ügyben, mert fogalma sincs, mikor vihették el azokat.

Tegnap vettem észre, de valószínűleg vasárnap este történt a veszedelem. Nem jó szó, hogy betörtek, mert nálunk az udvarra ez lehetetlen, hiszen nincs kerítés. Hála istennek, a lakásba nem jöttek be, az lett volna még a szép

- mesélte Rákóczi Feri a rádióban. Mint elmondta, a tolvaj a vezérlőket nem vitte el, a rádiós pedig már azokat a netes hirdetéseket is végignézte, amelyekben használt SUP-okat kínálnak eladásra, de nem akadt a deszkái nyomára.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 24. vasárnap
Salamon
42. hét
Október 24.
Az ENSZ világnapja
Október 24.
A magyar operett napja
Október 24.
Az origami világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 23. 19:19