23 °C Budapest
Súlyos százezrekért plasztikáztatja magát Bánsági Ildikó: ezt csinálta az arcával

Súlyos százezrekért plasztikáztatja magát Bánsági Ildikó: ezt csinálta az arcával

2019. szeptember 1. 15:06

Bánsági Ildikó továbbra sem bír megbírkózni az idő vas fogával, és van hogy úgy ébred fel, sürgősen valamilyen szépészeti eljárásra van szüksége. A legutóbbi beavatkozás, amit igénybe vett 150-300 ezer forintjába is kerülhetett a legendás, magyar színésznőnek. Nem mindenkinek kell azonban fizetnie a szépészeti beavatkozásokért, sok eljárás ugyanis ingyenes is lehet. Mutatjuk a részleteket.

Bánsági Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő saját bevallása szerint évente igénybe vesz valamilyen szépészeti eljárást. 

Amikor kiszállok otthon az ágyból, és tükörbe nézek, a lelkiállapotomtól függ, milyennek látom magam. Van, amikor úgy érzem, hogy sürgősen valami szépítésre van szükségem...

- mondta el Hot Magazinnak a Nemzet Művésze díjjal is kitüntetett színésznő. Bánsági Ildikó azt is elmondta a lapnak, hogy szerinte két választása van az embernek: úgy öregszik meg, hogy elfogadja, ahogy változik az arca, és ez nagyon becsülendő dolog. A másik az, amikor az embere szeretné egy kicsit megállítani az időt. Ő inkább ez utóbbiak táborába tartozik.

A színésznő most egyébként egy úgynevezett Radiesse kezelésben vesz részt, amivel műtét nélkül, injekciókkal töltik fel az arcát. Rövid internetes keresés során több plasztikai sebészet oldalán is megtaláltuk a beavatkozást. Ezek alapján az árak:

 • teljes arcfeltöltés egy ampullával: 105-160 ezer forint
 • teljes arcfeltöltés két ampullával: 190-305 ezer forint

Csak hozzávetőlegesen, az általában ismert arcfeltöltő eljárás, a botox kezelés 40-80 ezer forint környékén elérhető. Bánsági Ildikó egyébként elmondta azt is, hogy vannak dolgok, amiket csak szikével lehet megoldani, ezért nem zárkózik el attól, hogy előbb-utóbb kés alá feküdjön a szépségért, de ameddig erre nincs szüksége, nem fog. 

Van, amikor nem kell fizetni a műtétekért

Amennyiben egészségügyi okokból van szüksége valakinek a beavatkozásra, van rá mód, hogy a betegeknek egy fillérjükbe se kerüljön az operáció.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Vagyis ha valamilyen fejlődési rendellenesség, baleseti sérülések, illetve orvosi beavatkozás okozta torzulások (pl. daganatok eltávolítása) korrekciójáról van szó, akkor a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) finanszírozza a költségeket.

A NEAK egészen pontosan így fogalmazott megkeresésünkre:

A jogszabályi rendelkezés értelmében azok a beavatkozások számolhatók el közfinanszírozás keretében, amelyeket finanszírozási szerződéssel rendelkező egészségügyi szolgáltatónál vesznek igénybe, illetve amelyeknek az elvégzése orvosilag indokolt és szükséges. Az orvosi indikáció megállapítása - az elvégzett vizsgálatok és a kórelőzmény ismeretében, az adott betegség kezelésére vonatkozó szakmai irányelvek alapján - a kezelő szakorvos feladata és felelőssége.

Többek között például az alábbi műtétekre lehet támogatást kérni:

 • Külsőfül alaki korrekciója
 • Orrkorrekció
 • Szigetlebeny-plasztika kézen
 • Mellbimbó plasztika
 • Emlő bőrének plasztikája
 • Hegkimetszés
 • Bőr hegének vagy zsugorodásának megszüntetése
 • Bőrforgatásos bőrpótlás
 • Ajak- és külső szájplasztika
 • Ajakkorrekció ajakplasztika után
 • Bőrfelesleg eltávolítása
 • Hajátültetés
(Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt)

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44