0 °C Budapest
Veronai buszbaleset: több pénzt kapnak az áldozatok családtagjai

Veronai buszbaleset: több pénzt kapnak az áldozatok családtagjai

2018. július 25. 15:08

Jelentősen megemelte a biztosító a veronai busztragédia áldozatai és sérültjei után járó kártérítés összegét - írja a Zoom.hu.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Jelentősen megemelte a biztosító a veronai busztragédia áldozatai és sérültjei után járó kártérítés összegét - írja a Zoom.hu. Volt, akinek dupla annyit fizetett a biztosító, mint amennyit korábban megállapítottak.

Az első hírek, amik a témával kapcsolatban megjelentek, hogy egyes szülők négymillió forintot kaptak volna a biztosítótól. Ezt mindenki elutasította, mire a biztosító tavaly megemelte ezt a kártérítési összeget. Ezt már volt, aki elfogadta, én két-három családról tudok, de többen ezt a pénzt is elutasították. Végül a biztosító a megemelt összeget mindenkinek kifizette, attól függetlenül, hogy elfogadták-e. Akik elutasították, azok közölték, hogy ezt a pénzt csak előlegnek tekintik. Idén tavasszal a biztosító ugyanezt az összeget még egyszer elutalta a károsultaknak

- mondta a portálnak Szendrei Endre, akinek az unokahúga halt meg az olaszországi buszbalesetben. Arról is beszélt, hogy a kártérítés megállapításánál különbséget tett a biztosító a közvetlen hozzátartozók között, azaz más összeget kap a szülő, a testvér és a nagyszülő.

Címlapkép: Kallos Bea / MTI

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 26. szerda
Vanda, Paula
4. hét
Január 26.
Nemzetközi vámnap
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?