-1 °C Budapest

OTP fiókokban is megköthető a Groupama Garancia kötelezője

2009. november 18. 13:32

A Groupama Garancia Biztosító kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását november 16-tól az OTP Bank fiókjaiban is elérhetik az ügyfelek. Országosan mintegy 90 kijelölt OTP Bankfiókban kedvező feltételekkel köthetik meg az ügyfelek kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat.

A Groupama Garancia Biztosító fontosnak tartja, hogy ügyfelei minél több helyen kedvező feltételekkel - akár az online kötéseknél járó 10% kedvezményt is elérve - köthessék meg kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat, ezért a kampány időszakában kiemelt szerepet kap stratégiai partnerük, az OTP Bank is. Az OTP Bank mintegy 90 kijelölt fiókjában november 16-tól köthetik meg az ügyfelek kötelezőjüket, mégpedig a Groupama Garancia Biztosító megújult kedvezményrendszerének köszönhetően kedvező feltételekkel.


Illés Zoltán

"Az OTP Bank fontosnak tartja, hogy ügyfelei számára komplex pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, ezért is kínál számos magas színvonalú, elérhető áru biztosítási terméket fiókhálózatában. Ez az új lehetőség ráadásul autós ügyfeleink kényelmét is szolgálja. Úgy gondolom, segítségükre lehetünk, ha a banki ügyintézés mellett a "kötelező" biztosításukat is megköthetik helyben, munkatársaink, vagy a Groupama Garancia Biztosító üzletkötőinek segítségével, ráadásul ugyanolyan kedvezményekkel, mintha az interneten kötötték volna meg" - mondta el Illés Zoltán, az OTP Bank Lakossági Igazgatóságának ügyvezető igazgatója.

Az OTP Bank fiókjaiban történő szerződéskötés esetén számos, egymással összevonható kedvezményt is könnyűszerrel elérhetnek az ügyfelek. A Groupama Garancia Biztosító az OTP Bank fiókjaiban is elérhetővé teszi az online kötési kedvezménnyel megegyező mértékű, 10%-os elektronikus kötési kedvezményét, emellett az OTP Bankban szerződést kötő ügyfelek igénybe vehetik az 5%-os OTP partnerkedvezményt is (ha rendelkeznek OTP folyószámlával), illetve ha díjukat folyószámlájukról csoportos beszedéssel fizetik, jogosultak a 10%-os folyószámla kedvezményre is. Ezen összevonható kedvezmények mellett az ügyfelek természetesen az OTP Bankban is igénybe vehetik a Groupama Garancia Biztosító által kínált további kedvezményeket is, valamint ugyancsak megkapják a külön díj fizetése nélkül nyújtott asszisztencia és a gépjárművezetőre szóló közlekedési balesetbiztosítási szolgáltatásokat is.


Dr. Csurgó Ottó

A Groupama Garancia Biztosító nem-életbiztosítási vezérigazgató helyettese elmondta, hogy "bár az online-alkuszok oldalain a kampány első napjaiban tapasztalt számítási hibák már javításra kerültek, mégis érdemes a biztosítótársaságok oldalait is felkeresni. A kedvezmények, extra szolgáltatások egy részével - például a Groupama Garancia Biztosító által adott ingyenes asszisztencia szolgáltatással, és a gépjárművezetőre szóló közlekedési balesetbiztosítással - ugyanis nem lehet megismerkedni az összehasonlító táblázatokból."

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Dr. Csurgó Ottó hangsúlyozta továbbá, "hogy a Groupama Garancia Biztosító nemcsak az online-alkuszok oldalain kínálja kedvezményesen "kötelezőjét". A biztosítótársaság 3 éve megalkotta a fiókokban is elérhető elektronikus kötési szolgáltatását, mert fontosak számára azon ügyfelek is, akik internettel nem rendelkeznek, vagy különösen kényesek az adatbiztonságra, ezért szerződésüket inkább személyesen kötnék meg, ugyanakkor szeretnék igénybe venni az online kötésekre vonatkozó 10%-os kedvezményt is."

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2023. december 2. 18:51
Nem vettem és nem adtam el semmit. Van egy nyitott vételi megbízásom Altriára 39 dolláron, várom, ho...
MEDIA1  |  2023. december 2. 11:42
A meggyanúsított Kiss Dénes rágalmazási pert indít Parászka Boróka újságíró ellen.
Bankmonitor  |  2023. december 2. 09:00
Az OTP Bank által közzétett kutatás alapján a magyarok számára fontos az öngondoskodás, különösen a...
Holdblog  |  2023. december 2. 07:01
A héten elstartolt az első olyan légi járat, ami használt sütőolajból és más biomasszából, szemétből...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem