7 °C Budapest

OTP fiókokban is megköthető a Groupama Garancia kötelezője

2009. november 18. 13:32

A Groupama Garancia Biztosító kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását november 16-tól az OTP Bank fiókjaiban is elérhetik az ügyfelek. Országosan mintegy 90 kijelölt OTP Bankfiókban kedvező feltételekkel köthetik meg az ügyfelek kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Groupama Garancia Biztosító fontosnak tartja, hogy ügyfelei minél több helyen kedvező feltételekkel - akár az online kötéseknél járó 10% kedvezményt is elérve - köthessék meg kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat, ezért a kampány időszakában kiemelt szerepet kap stratégiai partnerük, az OTP Bank is. Az OTP Bank mintegy 90 kijelölt fiókjában november 16-tól köthetik meg az ügyfelek kötelezőjüket, mégpedig a Groupama Garancia Biztosító megújult kedvezményrendszerének köszönhetően kedvező feltételekkel.


Illés Zoltán

"Az OTP Bank fontosnak tartja, hogy ügyfelei számára komplex pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, ezért is kínál számos magas színvonalú, elérhető áru biztosítási terméket fiókhálózatában. Ez az új lehetőség ráadásul autós ügyfeleink kényelmét is szolgálja. Úgy gondolom, segítségükre lehetünk, ha a banki ügyintézés mellett a "kötelező" biztosításukat is megköthetik helyben, munkatársaink, vagy a Groupama Garancia Biztosító üzletkötőinek segítségével, ráadásul ugyanolyan kedvezményekkel, mintha az interneten kötötték volna meg" - mondta el Illés Zoltán, az OTP Bank Lakossági Igazgatóságának ügyvezető igazgatója.

Az OTP Bank fiókjaiban történő szerződéskötés esetén számos, egymással összevonható kedvezményt is könnyűszerrel elérhetnek az ügyfelek. A Groupama Garancia Biztosító az OTP Bank fiókjaiban is elérhetővé teszi az online kötési kedvezménnyel megegyező mértékű, 10%-os elektronikus kötési kedvezményét, emellett az OTP Bankban szerződést kötő ügyfelek igénybe vehetik az 5%-os OTP partnerkedvezményt is (ha rendelkeznek OTP folyószámlával), illetve ha díjukat folyószámlájukról csoportos beszedéssel fizetik, jogosultak a 10%-os folyószámla kedvezményre is. Ezen összevonható kedvezmények mellett az ügyfelek természetesen az OTP Bankban is igénybe vehetik a Groupama Garancia Biztosító által kínált további kedvezményeket is, valamint ugyancsak megkapják a külön díj fizetése nélkül nyújtott asszisztencia és a gépjárművezetőre szóló közlekedési balesetbiztosítási szolgáltatásokat is.


Dr. Csurgó Ottó

A Groupama Garancia Biztosító nem-életbiztosítási vezérigazgató helyettese elmondta, hogy "bár az online-alkuszok oldalain a kampány első napjaiban tapasztalt számítási hibák már javításra kerültek, mégis érdemes a biztosítótársaságok oldalait is felkeresni. A kedvezmények, extra szolgáltatások egy részével - például a Groupama Garancia Biztosító által adott ingyenes asszisztencia szolgáltatással, és a gépjárművezetőre szóló közlekedési balesetbiztosítással - ugyanis nem lehet megismerkedni az összehasonlító táblázatokból."

Dr. Csurgó Ottó hangsúlyozta továbbá, "hogy a Groupama Garancia Biztosító nemcsak az online-alkuszok oldalain kínálja kedvezményesen "kötelezőjét". A biztosítótársaság 3 éve megalkotta a fiókokban is elérhető elektronikus kötési szolgáltatását, mert fontosak számára azon ügyfelek is, akik internettel nem rendelkeznek, vagy különösen kényesek az adatbiztonságra, ezért szerződésüket inkább személyesen kötnék meg, ugyanakkor szeretnék igénybe venni az online kötésekre vonatkozó 10%-os kedvezményt is."

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 28. péntek
Károly, Karola
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?