14 °C Budapest

CIB rendkívüli közlemény! 5000 forintot érhet

2009. november 16. 15:32

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hosszabbított nyitva tartás mellett a CIB Bankban A CIB Bank valamennyi bankfiókjában elérhetővé tette a biztosítási lehetőségek széles skáláját, első lépésként a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, valamint a CASCO megkötésének lehetőségét. A nagy érdeklődésre való tekintettel - az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva - a CIB Bank meghosszabbította nyitvatartási idejét, így segítve azoknak, akik munkaidőben, munkanapon nem tudnak erre időt szakítani.

Országos fiókhálózatának minden egységében novemberben minden hétköznap reggel 8 órától este 6-ig, szombatonként pedig kizárólag a gépjármű biztosítást váltani szándékozó ügyfeleket rendkívüli nyitva tartással várja.

Valamennyi CIB bankfiókban - a CIB biztosítási alkusz cége, a CIB Alkusz közreműködésével - egyre több addicionális szolgáltatás is igényelhető, így például a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás valamint a CASCO.

A CIB Biztosítási Alkusz szolgáltatásainak igénybevétele nem jár semmiféle extra költséggel az ügyfél számára. Sőt, mindazok, akik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a CIB Biztosítási Alkuszon keresztül kötik, és a biztosítás díját CIB lakossági folyószámláról fizetik - csoportos beszedési megbízással vagy állandó átutalási megbízással -, azok egyszeri 5 000 forint összegű jóváírásban részesülnek.

A szolgáltatás a CIB Alkusz honlapján, a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatán, valamint a bankfiókban is elérhető.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Ilyen lesz az új CIB.hu! Kiszivárogtak az első képek

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
EZT OLVASTAD MÁR?