14 °C Budapest

CIB rendkívüli közlemény! 5000 forintot érhet

2009. november 16. 15:32

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hosszabbított nyitva tartás mellett a CIB Bankban A CIB Bank valamennyi bankfiókjában elérhetővé tette a biztosítási lehetőségek széles skáláját, első lépésként a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, valamint a CASCO megkötésének lehetőségét. A nagy érdeklődésre való tekintettel - az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva - a CIB Bank meghosszabbította nyitvatartási idejét, így segítve azoknak, akik munkaidőben, munkanapon nem tudnak erre időt szakítani.

Országos fiókhálózatának minden egységében novemberben minden hétköznap reggel 8 órától este 6-ig, szombatonként pedig kizárólag a gépjármű biztosítást váltani szándékozó ügyfeleket rendkívüli nyitva tartással várja.

Valamennyi CIB bankfiókban - a CIB biztosítási alkusz cége, a CIB Alkusz közreműködésével - egyre több addicionális szolgáltatás is igényelhető, így például a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás valamint a CASCO.

A CIB Biztosítási Alkusz szolgáltatásainak igénybevétele nem jár semmiféle extra költséggel az ügyfél számára. Sőt, mindazok, akik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a CIB Biztosítási Alkuszon keresztül kötik, és a biztosítás díját CIB lakossági folyószámláról fizetik - csoportos beszedési megbízással vagy állandó átutalási megbízással -, azok egyszeri 5 000 forint összegű jóváírásban részesülnek.

A szolgáltatás a CIB Alkusz honlapján, a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatán, valamint a bankfiókban is elérhető.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ilyen lesz az új CIB.hu! Kiszivárogtak az első képek

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 20. 10:26
Rövid időn belül ez már a negyedik kormánypárti lap, amelyről bíróság mondta ki, hogy hazugságokat á...
Holdblog  |  2024. április 20. 06:03
A Bitcoin talán egyetlen nagy, saját sztorija, és a kriptovilág egyik legfontosabb eseménye játszódo...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem