CIB rendkívüli közlemény! 5000 forintot érhet

2009. november 16. 15:32

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hosszabbított nyitva tartás mellett a CIB Bankban A CIB Bank valamennyi bankfiókjában elérhetővé tette a biztosítási lehetőségek széles skáláját, első lépésként a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, valamint a CASCO megkötésének lehetőségét. A nagy érdeklődésre való tekintettel - az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva - a CIB Bank meghosszabbította nyitvatartási idejét, így segítve azoknak, akik munkaidőben, munkanapon nem tudnak erre időt szakítani.

Országos fiókhálózatának minden egységében novemberben minden hétköznap reggel 8 órától este 6-ig, szombatonként pedig kizárólag a gépjármű biztosítást váltani szándékozó ügyfeleket rendkívüli nyitva tartással várja.

Valamennyi CIB bankfiókban - a CIB biztosítási alkusz cége, a CIB Alkusz közreműködésével - egyre több addicionális szolgáltatás is igényelhető, így például a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás valamint a CASCO.

A CIB Biztosítási Alkusz szolgáltatásainak igénybevétele nem jár semmiféle extra költséggel az ügyfél számára. Sőt, mindazok, akik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a CIB Biztosítási Alkuszon keresztül kötik, és a biztosítás díját CIB lakossági folyószámláról fizetik - csoportos beszedési megbízással vagy állandó átutalási megbízással -, azok egyszeri 5 000 forint összegű jóváírásban részesülnek.

A szolgáltatás a CIB Alkusz honlapján, a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatán, valamint a bankfiókban is elérhető.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ilyen lesz az új CIB.hu! Kiszivárogtak az első képek

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20