22 °C Budapest

Hogyan startolt a Genertel?

Pénzcentrum
2007. november 5. 08:54

Október 30-án 2 országos napilapban meghirdette 2008. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait és ezzel megkezdte működését a Genertel, az első magyar direktbiztosító.

A Genertel a 30 év feletti, legalább 5 éve balesetmentes vezetőket célozza meg kötelezőjével, az autó tulajdonosok e célcsoportjának a piacon az egyik legkedvezőbb díjat kínálja 2008-ra. A Genertel tarifái mind Budapesten, mind vidéken versenyképesek, így minden balesetmentes vezetőnek érdemes lesz kiszámítania 2008. évi kötelezőjének generteles díját.

A biztosító díjai iránt érdeklődők néhány perc alatt megtudhatják, mennyiért köthetik meg jövő évi kötelező biztosításukat, ha felhívják a Genertel Telecentert a 06 80 30 40 50-es, ingyenesen hívható zöld számon. A biztosítás telefonon azonnal meg is köthető, a biztosító a szerződés-kötés után már a kész kötvényt küldi az ügyfélnek.
A Genertel kötelezője nem csak telefonon, hanem interneten is megköthető a www.genertel.hu webcímen, továbbá az internetes alkuszi portálokon.

A Genertel ügyfelei biztosítási ügyeiket szintén telefonon, illetve interneten intézhetik majd, a biztosító komplex telefonos és internetes ügyfélszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére.

A Genertel október 22-én indította el bevezető kampányát, melynek célja, hogy minél többen megismerjék az új biztosítót és kötelezős ajánlatát. A Genertel Biztosító célja, hogy az idén minimum 500.000-esre becsült kötelező váltó piac legalább 10%-át nyerje meg magának.

A Genertel Biztosító Zrt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az első magyar direktbiztosító a Generali-Providencia Biztosító Zrt. 100%-os tulajdonaként, 1,7 milliárd forintos jegyzett tőkével alakult. A társaság nem-életbiztosítási termékek területén tevékenykedik, a 2007-ben meghirdetett kötelező gépjármű felelősségbiztosítást 2008 folyamán lakossági tömegtermékek (casco, lakás-, utazás-, balesetbiztosítás) követik.

A Nyugat-Európában már elterjedt és sikeres üzleti modell lényege, hogy az értékesítés és ügyfélszolgálat direkt csatornákon keresztül történik. Az így keletkezett jelentős költségmegtakarításból az ügyfelek alacsonyabb díjak formájában részesülnek. A kedvező díjszint kialakításához az aktív kockázatszelekció is hozzájárul. A direktbiztosítók további előnye, hogy telefonon és weben keresztül a nap 24 órájában elérhetőek.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. május 29. 13:56
A Médiatanács úgy döntött, hogy június 14-ével az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató elindíthatja a Bud...
Bankmonitor  |  2024. május 29. 11:21
Az új lakástakarékok értékesítési számai már az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik....
Holdblog  |  2024. május 29. 07:28
Sokan leálltak az Nvidiánál, amikor AI-befektetést kerestek. Pedig a mesterséges intelligenciához ka...
Kiszámoló  |  2024. május 28. 16:22
Itt a nyár, a vakációk és ezzel együtt a roaming frász ideje is. Az Unió nagyon helyesen rálépett a...
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm