Hogyan startolt a Genertel?

Pénzcentrum
2007. november 5. 08:54

Október 30-án 2 országos napilapban meghirdette 2008. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait és ezzel megkezdte működését a Genertel, az első magyar direktbiztosító.

A Genertel a 30 év feletti, legalább 5 éve balesetmentes vezetőket célozza meg kötelezőjével, az autó tulajdonosok e célcsoportjának a piacon az egyik legkedvezőbb díjat kínálja 2008-ra. A Genertel tarifái mind Budapesten, mind vidéken versenyképesek, így minden balesetmentes vezetőnek érdemes lesz kiszámítania 2008. évi kötelezőjének generteles díját.

A biztosító díjai iránt érdeklődők néhány perc alatt megtudhatják, mennyiért köthetik meg jövő évi kötelező biztosításukat, ha felhívják a Genertel Telecentert a 06 80 30 40 50-es, ingyenesen hívható zöld számon. A biztosítás telefonon azonnal meg is köthető, a biztosító a szerződés-kötés után már a kész kötvényt küldi az ügyfélnek.
A Genertel kötelezője nem csak telefonon, hanem interneten is megköthető a www.genertel.hu webcímen, továbbá az internetes alkuszi portálokon.

A Genertel ügyfelei biztosítási ügyeiket szintén telefonon, illetve interneten intézhetik majd, a biztosító komplex telefonos és internetes ügyfélszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére.

A Genertel október 22-én indította el bevezető kampányát, melynek célja, hogy minél többen megismerjék az új biztosítót és kötelezős ajánlatát. A Genertel Biztosító célja, hogy az idén minimum 500.000-esre becsült kötelező váltó piac legalább 10%-át nyerje meg magának.

A Genertel Biztosító Zrt.

Az első magyar direktbiztosító a Generali-Providencia Biztosító Zrt. 100%-os tulajdonaként, 1,7 milliárd forintos jegyzett tőkével alakult. A társaság nem-életbiztosítási termékek területén tevékenykedik, a 2007-ben meghirdetett kötelező gépjármű felelősségbiztosítást 2008 folyamán lakossági tömegtermékek (casco, lakás-, utazás-, balesetbiztosítás) követik.

A Nyugat-Európában már elterjedt és sikeres üzleti modell lényege, hogy az értékesítés és ügyfélszolgálat direkt csatornákon keresztül történik. Az így keletkezett jelentős költségmegtakarításból az ügyfelek alacsonyabb díjak formájában részesülnek. A kedvező díjszint kialakításához az aktív kockázatszelekció is hozzájárul. A direktbiztosítók további előnye, hogy telefonon és weben keresztül a nap 24 órájában elérhetőek.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 7. 15:55
A producer-showman vitába szállt Gulyás Márton műsorvezetővel arról, hogy a TV2 a Fidesz televíziója...
Kiszámoló  |  2022. december 7. 10:54
Nem akartam írni róla, de annyian kértétek, hát írok egy keveset Matolcsy jegybankelnök beszédéről,...
Bankmonitor  |  2022. december 7. 10:41
Emelkedik a rövid futamidejű lakossági állampapírok kamata. Egy-két éves futamidőre már évi 9-9,5 sz...
Holdblog  |  2022. december 7. 06:03
A központi bankok idén újra ráéreztek az arany ízére: a jegybankok 2022 harmadik negyedévében globál...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19