12 °C Budapest

Hogyan startolt a Genertel?

Pénzcentrum
2007. november 5. 08:54

Október 30-án 2 országos napilapban meghirdette 2008. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait és ezzel megkezdte működését a Genertel, az első magyar direktbiztosító.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Genertel a 30 év feletti, legalább 5 éve balesetmentes vezetőket célozza meg kötelezőjével, az autó tulajdonosok e célcsoportjának a piacon az egyik legkedvezőbb díjat kínálja 2008-ra. A Genertel tarifái mind Budapesten, mind vidéken versenyképesek, így minden balesetmentes vezetőnek érdemes lesz kiszámítania 2008. évi kötelezőjének generteles díját.

A biztosító díjai iránt érdeklődők néhány perc alatt megtudhatják, mennyiért köthetik meg jövő évi kötelező biztosításukat, ha felhívják a Genertel Telecentert a 06 80 30 40 50-es, ingyenesen hívható zöld számon. A biztosítás telefonon azonnal meg is köthető, a biztosító a szerződés-kötés után már a kész kötvényt küldi az ügyfélnek.
A Genertel kötelezője nem csak telefonon, hanem interneten is megköthető a www.genertel.hu webcímen, továbbá az internetes alkuszi portálokon.

A Genertel ügyfelei biztosítási ügyeiket szintén telefonon, illetve interneten intézhetik majd, a biztosító komplex telefonos és internetes ügyfélszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére.

A Genertel október 22-én indította el bevezető kampányát, melynek célja, hogy minél többen megismerjék az új biztosítót és kötelezős ajánlatát. A Genertel Biztosító célja, hogy az idén minimum 500.000-esre becsült kötelező váltó piac legalább 10%-át nyerje meg magának.

A Genertel Biztosító Zrt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az első magyar direktbiztosító a Generali-Providencia Biztosító Zrt. 100%-os tulajdonaként, 1,7 milliárd forintos jegyzett tőkével alakult. A társaság nem-életbiztosítási termékek területén tevékenykedik, a 2007-ben meghirdetett kötelező gépjármű felelősségbiztosítást 2008 folyamán lakossági tömegtermékek (casco, lakás-, utazás-, balesetbiztosítás) követik.

A Nyugat-Európában már elterjedt és sikeres üzleti modell lényege, hogy az értékesítés és ügyfélszolgálat direkt csatornákon keresztül történik. Az így keletkezett jelentős költségmegtakarításból az ügyfelek alacsonyabb díjak formájában részesülnek. A kedvező díjszint kialakításához az aktív kockázatszelekció is hozzájárul. A direktbiztosítók további előnye, hogy telefonon és weben keresztül a nap 24 órájában elérhetőek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?