13 °C Budapest
OXFORD, UK - January 03, 2020. Suzuki cars on a showroom forecourt outside a dealership in Oxfordshire, UK

Suzuki tulajdonosok figyelem! Ha ilyen autód van, komoly baj lehet vele, azonnal vidd szerelőhöz

2024. február 24. 11:01

Európában mintegy ötezer, hazánkban több mint 260 autót érint az a hibajelenség, ami miatt visszahívási kampányt indított a Suzuki - derül ki a vezess.hu cikkéből

„A Suzuki Motor Corporation és a Magyar Suzuki Zrt. minden gyártott modell esetében folyamatos műszaki ellenőrzést végez. Az egyik ilyen vizsgálat során kiderült, hogy tavaly év végén bizonyos Vitarákban és S-CROSS-okban a bal hátsó fékcső a gyártás során megsérülhetett, mely a fékhatás csökkenéséhez vezethet." - közölte a vezess.hu megkeresésére Bonnár-Csonka Zsuzsanna, a Magyar Suzuki kommunikációs vezetője. A portál azután kereste meg a szakembert, hogy február 23-án közzétette visszahívási listáját az Európai Bizottság illetékes testülete, aminek az egyik tétele az esztergomi Suzuki-gyárban készült Vitara és S-Cross szabadidőjárművekre vonatkozott.

„A Suzuki Motor Corporation úgy döntött, hogy visszahívási kampányt indít, mely során a fékcsövet ellenőrzik és ha sérült, kicserélik az érintett gépjárművekben" - közölte a kommunikációs vezető. Hozzátette,

a visszahívási kampányban 4878 gépjármű érintett, Magyarországon 269. A márkakereskedéseket és disztribútoraikat már értesítették a helyzetről, a javítások már el is kezdődtek.

Több esetben márkaszervizeinknek sikerült elvégezni az ellenőrzést és sérülés esetén kicserélni a fékcsövet még mielőtt az az érintett gépjárművek a vásárlókhoz kerültek. A szakember végül leszögezte, a Magyar Suzuki hazai márkakereskedései ellenőrzik a visszahívásban érintett modelleket, és ingyen elvégzik az ellenőrzést, illetve a sérült fékcső cseréjét.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm