18 °C Budapest
One woman, pouring gasoline in her car at the gas station.

Nem állapot, ami a magyar benzinkutakon történik: fogják a fejüket az autósok, ebből nem kérnek

2023. március 6. 21:38

10 százalékkal kevesebb üzemanyag fogyott januárban, mint egy évvel korábban a KSH friss jelentése alapján. Az Ásványolaj Szövetség viszont úgy számol, a családok csak néhány százalékkal tankoltak kevesebbet, hiába szűnt meg az árstop – adta hírül az RTL Híradója.

Jóval kevesebb üzemanyag fogyott Magyarországon – számolt be erről a csatorna Híradója. Az Ásványolaj Szövetség viszont úgy számol, a családok csak néhány százalékkal tankoltak kevesebbet, hiába szűnt meg az árstop. Külön érdekesség, hogy a riportban megjegyzik, hetek óta csökkenek az árak, de még mindig 25 százalékkal magasabbak, mint az árstop kivezetésénél. Egy éppen tankoló, úgy jellemzi a helyzetet a riportban: „egy liter bor, egy liter benzin, inkább a bor…”. Egy másik éppen arra járó, pedig megjegyzi, „szóval drága az üzemanyag”.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?