11 °C Budapest
Itt a hivatalos árlista: 6 millióról indul itthon az új Suzuki SX4 S-Cross

Itt a hivatalos árlista: 6 millióról indul itthon az új Suzuki SX4 S-Cross

2021. november 26. 11:32

Megjelent az új esztergomi Suzuki árlistája: eszerint a héten leleplezett SX4 S-Cross legkevesebb 6 millió forintba kerül itthon.

Csütörtökön mutatták be az új, Esztergomban készülő Suzuki SX4 S-Crosst. Az új modell magyar árlistája már fel is került a márka honlapjára.

Eszerint a legszerényebb, GL-felszereltségű modell, elsőkerékhajtással, 6 sebességes manuális váltóval 6 millió 90 ezer forintba kerül kedvezményesen.

A fullextrás, GLX-csomagos változat összkerékhajtással és automataváltóval 8,7 millió forintért lesz kapható. Az új S-Cross kezdetben csak a már eddig is ismert 1,4-es turbómotorral, 48 voltos mild-hibrid rendszerrel lesz kapható. Jövőre érkezik a teljesen hibrid verzió is a Suzuki ígérete szerint.

Forrás: suzuki.hu
Forrás: suzuki.hu

Címlapkép: Suzuki

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?