5 °C Budapest
Ez már mindennek a teteje: főúton rakták le az e-rollereket, valaki áthajtott rajtuk

Ez már mindennek a teteje: főúton rakták le az e-rollereket, valaki áthajtott rajtuk

2021. október 4. 15:03

Két bérelhető elektromos rollert is az út közepén hagytak Budapesten. A sötétben egy autós csak későn vette észre az egyiket, és áthajtott rajta. Bár személyi sérülés nem történt, de az autóban vélhetően kár keletkezett.

A bérelhető, elektromos rollerek megjelenésével egy komoly probléma ütötte fel a fejét, amit ezidáig nem sikerült orvosolni. A probléma pedig nem más, minthogy ezek a járművek szerteszét hevernek a városban mindenhol - írta a legutóbb publikált olvasói videója mellé a Budapesti Autósok Közössége.

A videón látni, hogy több bérelhető roller is hever a főúton, a felvételt készítő sofőr pedig a sötétben csak az utolsó utáni pillanatban vette észre az egyik úton heverő tárgyat, így azt kikerülni már nem tudta.

Védelmemre szóljon, hogy van ott 2-3 igencsak besüppedt csatornafedél, amit én is mindig kerülgetek és simán az volt az első gondolatom, hogy azt kerülte ki az előttem haladó autó

- mondta a felvétel készítője. Az pedig nem szorul magyarázatra, hogy milyen károkat tud okozni egy személyautóban egy roller, és az sem, hogy mekkora baleseti kockázatot rejt magában az úton heverő jármű -tett hozzá a szervezet a YouTube-on.

Címlapkép: YouTube

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 28. 10:30