27 °C Budapest
Te tudod már, hogyan veszel autót 20 év múlva?

Te tudod már, hogyan veszel autót 20 év múlva?

2015. április 30. 15:06

A Nissan szerint hamarosan teljesen új vásárlói szokásoknak kell megfelelnie az autókereskedéseknek, és ennek jobb elébe menni, mint késve reagálni a piaci várakozásokra. Ma már nem kinyomtatott prospektusok és katalógusok, hanem on-line konfigurátorok segítségével "álmodoznak" a vevők új autóikról, így amikor betérnek egy kereskedésbe, a jól felkészült tanácsadók pontosan olyan autót ajánlhatnak, amit a vevő szeretne. Magyarországon az első, ilyen szellemiség szerint berendezett Nissan kereskedés Pécsett nyitja meg ajtaját május elején.

Az internet alapú autókonfigurátorok segítségével mindent a szemnek - és akár a fülnek -, semmit a kéznek módon bárki összeállíthatja a számára leginkább megfelelő járművet. Ezt követően a személyes találkozó során már konkrét személyre szóló ajánlatról lehet beszélgetni, megtakarítva ezzel rengeteg időt, ami különösen a flottavásárlások esetében más feladatok hatékonyabb elvégzését is elősegítheti.

A Nissan most bevezetésre kerülő modellje a céges vásárlók szempontjából azért lehet fontos, mert a formája kellően megosztó, így bizonyos promóciós célokra alkalmassá válhat. Hosszabb távú üzemben tartása pedig akár motivációs eszközzé is teheti azon munkatárs számára, aki használhatja. A Nissan Juke NISMO RS tovább erősíti a Nissan egyre bővülő országúti NISMO-modelljeinek kínálatát.

A normál NISMO modellhez képest megnövelt teljesítményével, feszesebbre hangolt felfüggesztésével, erősebb fékeivel és extra felszereléseivel a Nissan közkedvelt crossovere most még extrémebb és fókuszáltabb vezetési élményt nyújt. 1,6 literes DIG-T motorjának teljesítménye az átalakításnak köszönhetően 200-ról 218 lóerőre nőtt, míg a kétkerék-meghajtású, manuális sebességváltóval felszerelt változatok nyomatéka az egyébként is impozáns 250 Nm-ről 280 Nm-re növekedett. Annak érdekében, hogy a kerekek gond nélkül képesek legyenek a megnövekedett nyomaték átvitelére, a kétkerék-meghajtású modellek első kerekeit egy részlegesen önzáró differenciálművel szerelték fel.

A nagyobb motorteljesítményhez kapcsolódó további fejlesztések között megemlíthető, hogy a torziós merevség növelése érdekében a karosszériát néhány kiemelkedően fontos helyen megerősítették, míg a fékrendszer az ismételten nagy igénybevételt is jobban tűri.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az RS változathoz rendelhető opcionális felszerelések között megtalálhatók a különleges Recaro "kagylóülések", a xenonfényszórók, a Nissan 360 fokos parkolókamerája és az Aktív Biztonsági Pajzs, melynek része a sávelhagyás-jelzés, a holttérfigyelés és a mozgó tárgyak észlelése, ami hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a potenciális ütközések elkerülésére.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?