2020. február 20. csütörtök Aladár, Álmos

Leállás a magyar bankoknál: több szolgáltatás sem elérhető


Több magyarországi nagybank mobil applikációja vagy netbankja akadozik, illetve teljesen elérhetetlen. A bankok tájékoztatás szerint már dolgoznak a hiba elhárításán.

Több bank ügyfele is jelezte a Pénzcentrum szerkesztőségének, hogy nem vagy csak nehézkesen tudnak belépni a mobil applikációjukkal saját felületükre. 

Az MKB Bank például hibaüzenetben értesíti az ügyfeleket, hogy a mobil applikációjuk átmenetileg nem üzemel: 

Az MKB Bankon felül ugyanakkor a CIB Banknál is bizonyítottan akadozik a rendszer, egyik kollégánkat ugyanis úgy tájékoztatta a CIB, hogy az online felületüket érintő lassulás tapasztalható, de már dolgoznak a problémán:

Kedves X! Jelenleg az online felületeket érintő lassulás tapasztalható. A probléma megoldásán dolgozunk. Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük szépen a türelmet! Üdvözlettel: CIB Bank

Címlapkép: Getty Images

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk