2020. július 4. szombat Ulrik

Így tudsz az Auchanból rendelni akár már holnapra is: érdemes figyelni


A Tesco, az Aldi és a Tchibo után újabb kiskereskedelmi áruházlánc jelentett be változásokat az online leadott házhozszállításokkal kapcsolatban.

Az Auchan az alábbi levelet küldte ki regisztrált felhasználóinak:

"A napokban tapasztalható rendkívüli helyzet érinti online áruházunk szolgáltatásait is, erről szeretnék az alábbi formában tájékoztatni.

Élelmiszer rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatás

Élelmiszer szállítási kapacitásaink rendkívül telítettek, de folyamatosan fogadunk és szállítunk ki rendeléseket. Azon dolgozunk, hogy minél több új időablakot tudjunk nyitni, melyeket biztonsággal ki tudunk szállítani Önöknek.

Naponta három alkalommal nyitunk új kiszállítási időpontokat (amennyiben kapacitásunk engedi):

 • 8:00: Express rendelési lehetőség aznapra (nagyon korlátozottan van rá módunk)
 • 8:00: A következő 2 napra rendelési lehetőség
 • 00:00: Az adott naptól számított 2 hétre nyílik rendelési lehetőség

Folyamatosan dolgozunk többlet erőforrás bevonásán, hogy még több vásárlót tudjunk kiszolgálni. Az áruszállítási folyamatok nem teszik lehetővé a termékek kontaktusmentes átadását. Ezért az érvényben lévő hatósági előírások betartása érdekében és azoknak megfelelve munkatársaink nem adhatnak át rendelést olyan helyszínen, illetve címen, ahol a kihelyezett hatósági jelzés alapján járványügyi megfigyelés alatt álló személy tartózkodik. 

Kérjük ezt a rendelés leadásakor szíveskedjenek figyelembe venni, illetve a már leadott rendeléseket ennek megfelelően kérjük törölni. Az erre vonatkozó adatkezelési információk itt megtekinthetőek.

Vállalatunk teljes csapata a beszállítóinkkal közösen azon dolgozik, hogy minden áruházunkban elérhetőek legyenek termékeink, így az online rendeléseket kiszolgáló 3 áruházunkban is. Ennek ellenére a megnövekedett terhelés miatt a helyettesítő termékek aránya is megnövekedhet és előfordulhat, hogy bizonyos terméktípusokból helyettesítő terméket sem tudunk szállítani.

A szokásostól lényegesen nagyobb megrendelések futár kollégáinkra is nagy terhelést rónak, ezért arra kérjük vásárlóinkat, hogy a termékek átadásakor szíveskedjenek kollégáink kéréseit maradéktalanul betartani!

A fizetéshez használt bankkártya terminálokat minden átadás után fertőtlenítik kollégáink, de vásárlóinkat is kérjük, hogy átvétel előtt és után alaposan mossanak kezet, a rendelések átvételét igazoló aláírást saját tollal tegyék meg. Info Centerünkben dolgozó kollégáink nem tudják a rendeléseket módosítani, sem a termékek, sem a kiszállítás időpontját illetően.

Nem élelmiszer (műszaki - szórakoztató elektronika - játék és kerti felszerelések)

Szállító partnereink a rendkívüli helyzet miatt, vásárlóink és a futárok biztonsága érdekében az alábbiakat vállalják a kiszállítás során és kérik vásárlóinktól:

 • A csomagokat az ingatlanok bejárati ajtajáig szállítják, az ingatlanokba a futárok nem mennek be.
 • A termékek kicsomagolását nem vállalják, sem a csomagolóanyag elszállítását.
 • Az átvétel előtt és után mosson alaposan kezet és használjon kesztyűt.
 • Használjon saját tollat az átvétel igazolására.

Több partnerünk is előre egyeztet a címzettekkel, hogy a veszélyhelyzeteket el tudják kerülni:

 • Az átvevőnél tapasztalható-e valamilyen légúti megbetegedés
 • A címzett tartózkodott-e külföldön az elmúlt 14 napban
 • A fentiek esetén mérlegelik a kiszállítás biztonságát

Szállító partnereink az alábbi esetben megtagadhatják a kiszállítást:

 • Egészségügyi intézmény a szállítási cím
 • Hatósági házi karanténban van a címzett, vagyis járványügyi megfigyelés alatt áll
 • A címzett nem tud magyarul és angolul sem lehet egyeztetni vele
 • Amennyiben a futárok úgy ítélik meg, hogy fokozott egészségügyi kockázat áll fenn
 • A fenti esetekben a szállító partnereink minősülnek adatkezelőnek, a szükséges tájékoztatást ők adhatják meg az Önök számára.

Az Auchan bekerült azon vállalatok közé, amelyek működését a Kormány lét fontosságúnak tartja. Ennek eredménye egy együttműködés, azzal a céllal, hogy az áruellátás és a vásárlók kiszolgálása folyamatos és zökkenőmentes tudjon maradni.
Minden kollégánk azon dolgozik, hogy áruházaink a teljes nyitvatartási időben a megszokott körülményeket tudják biztosítani."

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk