2020. június 6. szombat Norbert, Cintia

Hiába a vészhelyzet: tömve voltak az üzletek a hétvégén


Hiába a vészhelyzet, rengetegen mentek vásárolni vasárnap délelőtt: sokan az alapvető szabályokat sem tartották be.

Sokan még mindig nem veszik komolyan a koronavírus-járványt, noha a legtöbb áruház felhívja a vásárlók figyelmét az óvintézkedésekre. Az ATV Híradójának beszámolója szerint rengeteg vevő volt vasárnap délelőtt a nagyobb áruházakban és kertészetekben, de sokan töltötték a napot a szabadban is. Az egyik budapesti barkácsáruházban a parkoló tele volt autókkal, sokan virágföldet, növényeket és kertészeti cikkeket vásároltak, maszk viszont nem volt mindenkin, a távolságot pedig a legtöbben nem tartották be.

Mi az üzletben elhelyeztünk több feliratot, ami felhívja a figyelmet arra, hogy ha lehet, akkor csak azokat a termékeket fogják meg, amit szeretnének is megvásárolni, hordjanak maszkot, kesztyűt, fertőtlenítsék a kezüket. A vásárlók tartsanak távolságot egymással sorban álláskor

- nyilatkozta Boros Dávid, az Oázis kertészet ügyvezető igazgatója.

A jó idő sokakat a szabad csábított, voltak, akik rollerezéssel, voltak, akik kerékpározással, míg mások futással töltötték vasárnap a délelőttjüket. A csatorna beszámolója szerint a zuglói Rákos patak partján vasárnap is rengetegen voltak.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

06.04-06.10
Országos

Auchan

06.04-06.10
Országos

Spar, Interspar

06.04-06.10
Országos

Tesco

06.04-06.10
Országos

Aldi

06.04-06.10
Országos

Praktiker

04.02-07.31
Országos

  Ajánlatunk