24 °C Budapest
Már kapható a vadiúj kaparós sorsjegy: így nyerhetsz vele 50 millió forintot

Már kapható a vadiúj kaparós sorsjegy: így nyerhetsz vele 50 millió forintot

2021. március 5. 10:33

A Szerencsejáték Zrt. március 5-től egy újabb taggal, a Mega Black Jack sorsjeggyel bővíti népszerű Black Jack sorsjegycsaládját, amelynek főnyereménye 50 millió forint. Az új sorsjegy az eddigiektől eltérően egy "játék a játékban" megoldással fokozza a sorsjegy nyújtotta izgalmakat, ráadásul így az elérhető nyeremény is megduplázható.

A kétféle színváltozatban elérhető Mega Black Jack játékmenetében és megjelenésében egységet alkot a sorsjegycsalád kisebb tagjaival. Egyedisége az új típusú - játék a játékban - megoldásban rejlik, vagyis nem csak fekete, hanem piros szimbólumok is felbukkannak a kaparófelület alatt, amellyel az adott játékban elérhető nyeremény akár meg is duplázható. A sorsjegy 1000 forintos darabárával a közepes árkategóriájú kaparósok közé tartozik, hat kaparófelületén pedig öt Black Jack típusú és egy bónuszjáték található.

A nemzeti lottótársaság tavalyi kutatásából kiderül, hogy a heti rendszerességgel vásárló játékosok közel négyötöde a sorsjegykínálat állandó részét képező Black Jack és Szuper Black Jack sorsjegyek mellett örülne egy új, magasabb árkategóriájú, Black Jack játékokon alapuló sorsjegy bevezetésének.

A termékcsalád bővítését a 2020-as népszerűségi adatok is indokolják, miszerint a legkedveltebb kaparós sorsjegyet, a Bukszát közvetlenül a Szuper Black Jack követte. A dobogó harmadik fokát a sorsjegycsalád alapjátéka, maga a Black Jack foglalta el, több mint 15 millió darab értékesített sorsjeggyel. A kutatás kitért a kaparós sorsjegyek kinézetére is, eszerint a játékosok által leginkább kedvelt tematika a szerencsejátékokat ábrázoló szimbólumok, így például a kártyajátékok közismert elemei.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 14. hétfő
Vazul
24. hét
Június 14.
Húsmentes világnap
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?