Már kapható a vadiúj kaparós sorsjegy: így nyerhetsz vele 50 millió forintot

Már kapható a vadiúj kaparós sorsjegy: így nyerhetsz vele 50 millió forintot

2021. március 5. 10:33

A Szerencsejáték Zrt. március 5-től egy újabb taggal, a Mega Black Jack sorsjeggyel bővíti népszerű Black Jack sorsjegycsaládját, amelynek főnyereménye 50 millió forint. Az új sorsjegy az eddigiektől eltérően egy "játék a játékban" megoldással fokozza a sorsjegy nyújtotta izgalmakat, ráadásul így az elérhető nyeremény is megduplázható.

A kétféle színváltozatban elérhető Mega Black Jack játékmenetében és megjelenésében egységet alkot a sorsjegycsalád kisebb tagjaival. Egyedisége az új típusú - játék a játékban - megoldásban rejlik, vagyis nem csak fekete, hanem piros szimbólumok is felbukkannak a kaparófelület alatt, amellyel az adott játékban elérhető nyeremény akár meg is duplázható. A sorsjegy 1000 forintos darabárával a közepes árkategóriájú kaparósok közé tartozik, hat kaparófelületén pedig öt Black Jack típusú és egy bónuszjáték található.

A nemzeti lottótársaság tavalyi kutatásából kiderül, hogy a heti rendszerességgel vásárló játékosok közel négyötöde a sorsjegykínálat állandó részét képező Black Jack és Szuper Black Jack sorsjegyek mellett örülne egy új, magasabb árkategóriájú, Black Jack játékokon alapuló sorsjegy bevezetésének.

A termékcsalád bővítését a 2020-as népszerűségi adatok is indokolják, miszerint a legkedveltebb kaparós sorsjegyet, a Bukszát közvetlenül a Szuper Black Jack követte. A dobogó harmadik fokát a sorsjegycsalád alapjátéka, maga a Black Jack foglalta el, több mint 15 millió darab értékesített sorsjeggyel. A kutatás kitért a kaparós sorsjegyek kinézetére is, eszerint a játékosok által leginkább kedvelt tematika a szerencsejátékokat ábrázoló szimbólumok, így például a kártyajátékok közismert elemei.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 17. szombat
Rudolf
15. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Április 17.
Cirkuszok világnapja
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 17. 19:27